Para dhe Pushtet


Pozicioni :

Emri :

Ne Money and Power (One Stop Integrate Data Source) jane publikuar te dhena per pasurine, te ardhurat dhe shpenzimet e deklaruara nga funksionare te larte publik. Te dhenat jane sipas deklarimeve zyrtare te nje viti te caktuar apo deklarim fillestar perpara marrjes se detyres. Ne edo rast informacioni flet per daten e plotesimit te dokumentit per Inspektoratin e Larte te Deklarimit te Pasurive ILKDP. Vee subjektit ne deklarim perfshihen edhe persona te tjere pjesetare te familjes me detyrim ligjor per te deklaruar. Deklarimi vjetor karakterizohet nga informacioni per te ardhura te krijuara ne ate vit, pasuri te fituara gjate vitit ne fjale, sikurse shpenzime per te cilat subjektet kane detyrim ligjor per deklarim. Subjektet per te cilat ka informacion ne kete rubrike jane funksionare te larte publik: President, Anetare te Keshillit te Ministrave, Kryetare te Bashkive Kryesore, Perfaqesues te Parlamentit, Gjyqtare te Nivelit te Larte, Kryeprokuror dhe titullar te institucioneve te pavarura. Ky informacion behet i hapur dhe transparent, me qellim informimin e publikut mbi interesat ekonomike dhe pasurite e funksionareve te larte publik qe perfaqesojne dhe qeverisin ne vend. Te dhenat Money and Power jane te nderlidhura me te dhena te Open Corporates Albania per shoqeri biznesi qe jane pjese e deklarimit te nje subjekti individual. Per edo subjekt eshte dhene edhe numri i indeksit te dokumentit zyrtare te dorezuar prane ILKDP, dokument nga ku jane cituar te dhenat. AIS eshte organizata qe ka krijuar databazen Para dhe Pushtet.

Lista e subjekteve (Total: 81)

AllA B Ç D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z


Emer Subjekti Pozicioni Institucioni
Genc POLLO Këshilli i Ministrave Këshilli i Ministrave
Genci RULI Këshilli i Ministrave Këshilli i Ministrave
Gent CAKAJ Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave PS mandati II Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave
Helga VUKAJ Këshilli i Ministrave Këshilli i Ministrave
Igli HASANI Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave PS mandati III Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave
Ilir BEQAJ Këshilli i Ministrave Këshilli i Ministrave
Ilir KADIU Inspektor Këshilli i Ministrave
Ilir R. METAJ Këshilli i Ministrave Këshilli i Ministrave
Ilirjan RUSMALI Drejtor Këshilli i Ministrave
Klajda GJOSHA Deputet i Parlamentit - Deputet Legjislatura IX Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave
Ledina MANDIJA Këshilli i Ministrave Këshilli i Ministrave
Lefter KOKA Këshilli i Ministrave Këshilli i Ministrave
Lindita NIKOLLA Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave PS mandati II Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave
Lulzim BASHA Këshilli i Ministrave Këshilli i Ministrave
Majlinda BREGU Këshilli i Ministrave Këshilli i Ministrave
Majlinda DHUKA Këshilli i Ministrave Këshilli i Ministrave
Milena HARITO Këshilli i Ministrave Këshilli i Ministrave
Milva EKONOMI Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave PS mandati II - Këshilli i Ministrave PS mandati III Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave
Mimi KODHELI Këshilli i Ministrave Këshilli i Ministrave
Mirela KARABINA Këshilli i Ministrave Këshilli i Ministrave
Mirela KUMBARO FURXHI Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave PS mandati III Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave
Myqerem TAFAJ Këshilli i Ministrave Këshilli i Ministrave
Nard NDOKA Këshilli i Ministrave Këshilli i Ministrave
Nasip NAÇO Këshilli i Ministrave Këshilli i Ministrave
Niko PELESHI Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave PS mandati II Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave
Ogerta MANASTIRLIU Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave PS mandati II - Këshilli i Ministrave PS mandati III Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave
Olta XHAÇKA Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave PS mandati II - Këshilli i Ministrave PS mandati III Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave
Pandeli MAJKO Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave PS mandati II Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave
Petrit VASILI Këshilli i Ministrave Këshilli i Ministrave
Ridvan BODE Këshilli i Ministrave Këshilli i Ministrave
Saimir TAHIRI Këshilli i Ministrave Këshilli i Ministrave
Sali BERISHA Këshilli i Ministrave Këshilli i Ministrave
Sandër LLESHI(LLESHAJ) Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave PS mandati II - Këshilltar Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave
Senida MESI Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave PS mandati II Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave
Shkëlqim CANI Këshilli i Ministrave Këshilli i Ministrave
Sokol DERVISHAJ Këshilli i Ministrave Këshilli i Ministrave
Sonila QATO Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave PS mandati II Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave
Taulant BALLA Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave PS mandati III Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave
Ulsi MANJA Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave PS mandati III Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave
Xhuljeta KËRTUSHA Këshilli i Ministrave Këshilli i Ministrave