Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura bruto nga paga si Ministër Shteti për Inovacionin dhe Administratën Publike, 2 097 120 lekë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura Qiradhënie
1) Të ardhura nga qiradhënie e ambienteve suplementare e shtëpisë në Paris (parkingje) në vlerë 8 164 euro.
2) Të ardhura nga studio në Kremlin Bicetre Francë 3 243 euro.
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës FamiljareBashkëshorti Z. Isidor Shteto, paga bruto në Credit Agricole Paris 114 375 euro.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion1.76
Të tjera
1) Gjendje llogarisë bankare, 4 811 euro, shtuar me 4 611 euro.
2) Gjendje llogarisë bankare, 2 955 euro, shtuar me 1 928, pjesa takuese 50%.
3) Gjendje llogarisë bankare, -3 920 euro, shtuar me 2 992 euro, pjesa takuese 50%.
4) Gjendje llogarisë bankare, 1 094 832 lekë, shtuar me 1 016 031 lekë.
5) Gjendje llogarisë bankare, 272 euro, pakësuar me 132 euro.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2016
expenseDesc

1) Shlyer gjatë 2016 kredi në vlerën 12 294 euro (principal dhe interesa), mbeten pa shlyer në 31 dhjetor 2016 vlera prej 199 750 euro.
2) Shlyer gjatë 2016 kredi në vlerën 5 001 euro pagesë vjetore për një kredi me gjendje të papaguar në 31 dhjetor 2016 me vlerë 116 091 euro.