Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe Shpërblimet
1) Të ardhura nga paga, përfitimet e tjera financiare dhe bonuset si deputet, 1 994 508 lekë.
2) Të ardhura si pagesë kalimtare nga ISSH-ja, 72 778 lekë.
3) Të ardhura nga një oponencë fjalori enciklopedik të Akademisë së Shkencave të Republikës së Kosovës, 100 936 lekë.
4) Të ardhura nga projekti akademik Tempus, 1 122 euro.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës Familjare
1) Bashkëshortja, të ardhura nga paga si mësuese, DAR-i, Tiranë, 533 472 lekë.
2) Vajza, Blerta Tafaj, të ardhura nga paga si punonjëse e bibliotekës së Universitetit Politeknik, Tiranë, 565 272 lekë.
3) Vajza, Enkelejda Kasneci, të ardhura nga paga si profesoreshë në Universitetin Tubingen, Gjermani, 56 647 euro.
4) Vajza, Enkelejda Kasneci, të ardhura nga dhënia me qira e apartamentit në Sindelfingen, 6 615 euro.
5) Vajza, Enkelejda Kasneci, të ardhura nga leje lindje, 9 174 euro.
6) Vajza, Alma Tafaj, të ardhura nga puna si mjeke në Ortenau Klinikum Lahr Ettenheim, Freiburg, Gjermani, Janar-Mars 2016, 13 136 euro.
7) Vajza, Alma Tafaj, të ardhura nga puna si mjeke në Klinik fur Onkologische Rehabilitation, Freiburg, Gjermani, Prill-Dhjetor 2016, 40 540 euro.
8) Vajza, Alma Tafaj, të ardhura nga shteti gjerman për fëmijën pas ndryshimit të vendit të punës, 1 900 euro.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion117%
Të tjera
1) Gjendje llogari bankare, pakësuar me 36 390 lekë.
2) Vajza, Blerta Tafaj, gjendje llogari bankare, shtuar me 136 938 lekë.
3) Bashkëshortja, Nazie Tafaj, gjendje llogari bankare, shtuar me 332 049 lekë.
4) Gjendje llogari bankare, shtuar me 162 euro.
5) Vajza, Enkelejda Kasneci, gjendje llogari bankare më 31 dhjetor 21 226 euro, shtuar me 16 808 euro.
6) Vajza, Enkelejda Kasneci, gjendje llogari bankare më 31 dhjetor -151 euro, pakësuar me 93 euro.
7) Vajza, Alma Tafaj, gjendje llogari bankare, shtuar me 9 922 euro.
8) Vajza, Alma Tafaj, gjendje llogari bankare, shtuar me 17 euro.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2016
expenseDesc

1) Vajza, Enkelejda Kasneci, shlyer në vitin 2016 -6 157 euro për kredi bankare për ap. banimi blerë në dhjetor 2010, me afat shlyerje 10 vjet dhe interes 3.25%. Detyrimi i mbetur më 31 dhjetor është 52 451 euro.
2) Vajza, Enkelejda Kasneci, shlyer në vitin 2016 -9 429 euro për kredi bankare për ap. banimi blerë në shtator 2014, me interes 1.89%. Detyrimi i mbetur më 31 dhjetor është 78 182 euro.
3) Vajza, Enkelejda Kasneci, shlyer në vitin 2016 -15 999 euro për kredi bankare për ap. banimi blerë në shtator 2014, me interes 2.29%. Detyrimi i mbetur më 31 dhjetor është 186 825 euro.