Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2019
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura në vlerën 1 500 000 Lekë nga paga dhe rimbursim shpenzimesh si Ministre e Ministrisë së Arsimit, Sportit dhe Rinisë për 11 muaj për vitin 2012. Paga e muajit nëntor është dhuruar si ndihmë financiare për tërmetin.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës FamiljareBashkëshorti, Z. Dardan Molliqaj, të ardhura në vlerën 19 332 Euro nga paga si Deputet i Kuvendit të Republikës së Kosovës.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëTë ardhura në vlerën 6 500 Euro nga shitja në muajin Prill 2019 të automjetit Volkswagen, vit prodhimi 2010.
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjera
1) Pakësuar llogaria rrjedhëse pranë një banke të nivelit të dytë në Prishtine, me gjendje 0 Eur në 31.12.2019 (e mbyllur nga subjekti).
2) Llogari rrjedhëse në Tiranë me gjendje 1 450 000 Lekë në 31.12.2019, me burim të ardhura nga paga si Ministre e Ministrisë së Arsimit, Sportit dhe Rinisë dhe nga shitja e automjetit Volkswagen.
3) Bashkëshorti, Z. Dardan Molliqaj, blerë në vitin 2017 me kursime nga të ardhurat e punësimit, automjetin Alfa Romeo me viti prodhimi 2005, me vlerë 3 500 Euro.
4) Bashkëshorti, Z. Dardan Molliqaj, gjendje 14 000 Euro në llogaritë bankare në Prishtinë në 31.12.2019, me burim të ardhura nga pagat dhe rimbursimet e shpenzimeve si Deputet i Kuvendit të Republikës së Kosovës.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2019
expenseDesc
Nuk ka