Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2019
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura në vlerën 1 500 000 Lekë nga paga dhe rimbursim shpenzimesh si Ministre e Ministrisë së Arsimit, Sportit dhe Rinisë për 11 muaj për vitin 2012. Paga e muajit nëntor është dhuruar si ndihmë financiare për tërmetin.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateBashkëshorti, Z. Dardan Molliqaj, të ardhura në vlerën 19 332 Euro nga paga si Deputet i Kuvendit të Republikës së Kosovës.
Payments received for obligations from third partiesTë ardhura në vlerën 6 500 Euro nga shitja në muajin Prill 2019 të automjetit Volkswagen, vit prodhimi 2010.
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
Others
1) Pakësuar llogaria rrjedhëse pranë një banke të nivelit të dytë në Prishtine, me gjendje 0 Eur në 31.12.2019 (e mbyllur nga subjekti).
2) Llogari rrjedhëse në Tiranë me gjendje 1 450 000 Lekë në 31.12.2019, me burim të ardhura nga paga si Ministre e Ministrisë së Arsimit, Sportit dhe Rinisë dhe nga shitja e automjetit Volkswagen.
3) Bashkëshorti, Z. Dardan Molliqaj, blerë në vitin 2017 me kursime nga të ardhurat e punësimit, automjetin Alfa Romeo me viti prodhimi 2005, me vlerë 3 500 Euro.
4) Bashkëshorti, Z. Dardan Molliqaj, gjendje 14 000 Euro në llogaritë bankare në Prishtinë në 31.12.2019, me burim të ardhura nga pagat dhe rimbursimet e shpenzimeve si Deputet i Kuvendit të Republikës së Kosovës.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2019
expenseDesc
Nuk ka