Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2017
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura nga paga, komisionet parlamentare, dietat, rimbursim karburanti dhe telefoni, 2 260 521 lekë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës Familjare
1) Bashkëjetuesja, Znj. Dasara Mema, të ardhura nga paga nga puna si bibliografe në Shkollën e Magjistraturës, 740 757 lekë.
2) Vajza, Znj. Kleta Paloka, të ardhura nga puna si avokate pranë zyrës 'Shuke Law', (për periudhën janar - 12 shtator 2017.), shuma 283 910 lekë.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëTë ardhura nga shitja e apartamentit në Spille, Kavajë, vlera 10 000 euro.
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjeraNuk ka


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2017
expenseDesc
Nuk ka