Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2017
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura nga paga, komisionet parlamentare, dietat, rimbursim karburanti dhe telefoni, 2 260 521 lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Bashkëjetuesja, Znj. Dasara Mema, të ardhura nga paga nga puna si bibliografe në Shkollën e Magjistraturës, 740 757 lekë.
2) Vajza, Znj. Kleta Paloka, të ardhura nga puna si avokate pranë zyrës 'Shuke Law', (për periudhën janar - 12 shtator 2017.), shuma 283 910 lekë.
Payments received for obligations from third partiesTë ardhura nga shitja e apartamentit në Spille, Kavajë, vlera 10 000 euro.
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
OthersNuk ka


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2017
expenseDesc
Nuk ka