Para dhe Pushtet


Pozicioni :

Emri :

Ne Money and Power (One Stop Integrate Data Source) jane publikuar te dhena per pasurine, te ardhurat dhe shpenzimet e deklaruara nga funksionare te larte publik. Te dhenat jane sipas deklarimeve zyrtare te nje viti te caktuar apo deklarim fillestar perpara marrjes se detyres. Ne edo rast informacioni flet per daten e plotesimit te dokumentit per Inspektoratin e Larte te Deklarimit te Pasurive ILKDP. Vee subjektit ne deklarim perfshihen edhe persona te tjere pjesetare te familjes me detyrim ligjor per te deklaruar. Deklarimi vjetor karakterizohet nga informacioni per te ardhura te krijuara ne ate vit, pasuri te fituara gjate vitit ne fjale, sikurse shpenzime per te cilat subjektet kane detyrim ligjor per deklarim. Subjektet per te cilat ka informacion ne kete rubrike jane funksionare te larte publik: President, Anetare te Keshillit te Ministrave, Kryetare te Bashkive Kryesore, Perfaqesues te Parlamentit, Gjyqtare te Nivelit te Larte, Kryeprokuror dhe titullar te institucioneve te pavarura. Ky informacion behet i hapur dhe transparent, me qellim informimin e publikut mbi interesat ekonomike dhe pasurite e funksionareve te larte publik qe perfaqesojne dhe qeverisin ne vend. Te dhenat Money and Power jane te nderlidhura me te dhena te Open Corporates Albania per shoqeri biznesi qe jane pjese e deklarimit te nje subjekti individual. Per edo subjekt eshte dhene edhe numri i indeksit te dokumentit zyrtare te dorezuar prane ILKDP, dokument nga ku jane cituar te dhenat. AIS eshte organizata qe ka krijuar databazen Para dhe Pushtet.

Lista e subjekteve (Total: 348)

AllA B Ç D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z


Emer Subjekti Pozicioni Institucioni
Taulant BALLA Deputet Legjislatura IX - Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Teuta RAMAJ Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë
Tom DOSHI Deputet i Parlamentit - Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Tomor ALIZOTI Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë
Toni GOGU Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë
Tritan SHEHU Deputet i Parlamentit - Deputet Legjislatura IX - Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Ulsi MANJA Deputet Legjislatura IX - Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Valentina DUKA Deputet i Parlamentit - Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Valentina LESKAJ Deputet i Parlamentit - Nënkryetar Parlamenti Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Vangjel DULE Deputet i Parlamentit - Deputet Legjislatura IX - Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Vangjel TAVO Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Vasil STERJOVSKI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Vasilika HYSI Deputet i Parlamentit - Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Vexhi MUÇMATAJ Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Viktor TUSHAJ Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Vilma BELLO Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Vladimir KOSTA Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Voltana ADEMI Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Vullnet SINAJ Deputet Legjislatura IX - Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Xhelal MZIU Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë
Xhemal GJUNKSHI Deputet i Parlamentit - Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Xhemal QEFALIA Deputet Legjislatura IX - Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Xhevit BUSHAJ Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Ylli SHEHU Deputet i Parlamentit - Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Ylli ZIÇISHTI PETRAJ Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Zef HILA Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë
Zef SHTJEFNI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Zheni GJERGJI Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë