Para dhe Pushtet


Pozicioni :

Emri :

Ne Money and Power (One Stop Integrate Data Source) jane publikuar te dhena per pasurine, te ardhurat dhe shpenzimet e deklaruara nga funksionare te larte publik. Te dhenat jane sipas deklarimeve zyrtare te nje viti te caktuar apo deklarim fillestar perpara marrjes se detyres. Ne edo rast informacioni flet per daten e plotesimit te dokumentit per Inspektoratin e Larte te Deklarimit te Pasurive ILKDP. Vee subjektit ne deklarim perfshihen edhe persona te tjere pjesetare te familjes me detyrim ligjor per te deklaruar. Deklarimi vjetor karakterizohet nga informacioni per te ardhura te krijuara ne ate vit, pasuri te fituara gjate vitit ne fjale, sikurse shpenzime per te cilat subjektet kane detyrim ligjor per deklarim. Subjektet per te cilat ka informacion ne kete rubrike jane funksionare te larte publik: President, Anetare te Keshillit te Ministrave, Kryetare te Bashkive Kryesore, Perfaqesues te Parlamentit, Gjyqtare te Nivelit te Larte, Kryeprokuror dhe titullar te institucioneve te pavarura. Ky informacion behet i hapur dhe transparent, me qellim informimin e publikut mbi interesat ekonomike dhe pasurite e funksionareve te larte publik qe perfaqesojne dhe qeverisin ne vend. Te dhenat Money and Power jane te nderlidhura me te dhena te Open Corporates Albania per shoqeri biznesi qe jane pjese e deklarimit te nje subjekti individual. Per edo subjekt eshte dhene edhe numri i indeksit te dokumentit zyrtare te dorezuar prane ILKDP, dokument nga ku jane cituar te dhenat. AIS eshte organizata qe ka krijuar databazen Para dhe Pushtet.

Lista e subjekteve (Total: 348)

AllA B Ç D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z


Emer Subjekti Pozicioni Institucioni
Enkelejd ALIBEAJ Deputet Legjislatura IX - Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Enkelejda SHKRELI Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Enslemvera ZAKE Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë
Enver ROSHI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Eralda BANO(TASE) Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë
Erion BRAÇE Deputet Legjislatura IX - Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Erion PICIRI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Erisa XHIXHO Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë
Erjeta ALHYSA Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Ermonela VALIKAJ FELAJ Deputet i Parlamentit - Deputet Legjislatura IX - Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Ervin BUSHATI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Ervin KOÇI Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Ervin SALIANJI Deputet Legjislatura IX - Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Ervis MEÇO Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Esmeralda SHKJAU Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Etilda (SALIU) GJONAJ Deputet i Parlamentit - Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Etjen XHAFAJ Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë
Eugen BOJAXHIU Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Evis KUSHI Deputet Legjislatura IX - Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Fadil NASUFI Deputet Legjislatura IX - Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Fatbardha KADIU Deputet i Parlamentit - Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Fation VEIZAJ Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë
Fatjona DHIMITRI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Fatmir MEDIU Deputet Legjislatura IX - Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Fatmir TOÇI Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Fatmir VELAJ Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Fatmir XHAFAJ Deputet i Parlamentit - Deputet Legjislatura IX - Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Ferdinant XHAFERAJ Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë
Fidel YLLI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Flamur GOLEMI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Flamur HOXHA Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë
Flamur NOKA Deputet Legjislatura IX - Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Floida KËRPAÇI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Florenc SPAHO Deputet Legjislatura IX - Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Florjon MIMA Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Flutura AÇKA Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë
Frida KRIFCA Këshilli i Ministrave PS mandati III Kuvendi i Shqipërisë
Gazment BARDHI Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë
Genc POLLO Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Genci RULI Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë