Para dhe Pushtet


Pozicioni :

Emri :

Ne Money and Power (One Stop Integrate Data Source) jane publikuar te dhena per pasurine, te ardhurat dhe shpenzimet e deklaruara nga funksionare te larte publik. Te dhenat jane sipas deklarimeve zyrtare te nje viti te caktuar apo deklarim fillestar perpara marrjes se detyres. Ne edo rast informacioni flet per daten e plotesimit te dokumentit per Inspektoratin e Larte te Deklarimit te Pasurive ILKDP. Vee subjektit ne deklarim perfshihen edhe persona te tjere pjesetare te familjes me detyrim ligjor per te deklaruar. Deklarimi vjetor karakterizohet nga informacioni per te ardhura te krijuara ne ate vit, pasuri te fituara gjate vitit ne fjale, sikurse shpenzime per te cilat subjektet kane detyrim ligjor per deklarim. Subjektet per te cilat ka informacion ne kete rubrike jane funksionare te larte publik: President, Anetare te Keshillit te Ministrave, Kryetare te Bashkive Kryesore, Perfaqesues te Parlamentit, Gjyqtare te Nivelit te Larte, Kryeprokuror dhe titullar te institucioneve te pavarura. Ky informacion behet i hapur dhe transparent, me qellim informimin e publikut mbi interesat ekonomike dhe pasurite e funksionareve te larte publik qe perfaqesojne dhe qeverisin ne vend. Te dhenat Money and Power jane te nderlidhura me te dhena te Open Corporates Albania per shoqeri biznesi qe jane pjese e deklarimit te nje subjekti individual. Per edo subjekt eshte dhene edhe numri i indeksit te dokumentit zyrtare te dorezuar prane ILKDP, dokument nga ku jane cituar te dhenat. AIS eshte organizata qe ka krijuar databazen Para dhe Pushtet.

Lista e subjekteve (Total: 348)

AllA B Ç D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z


Emer Subjekti Pozicioni Institucioni
Kastriot ISLAMI Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Kastriot PIROLI Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë
Kejdi MEHMETAJ Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Keltis KRUJA Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Klajdi QAMA Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Klevis BALLIU Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Klevis XHOXHI Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë
Klodiana SPAHIU Deputet Legjislatura IX - Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Klotilda BUSHKA Deputet Legjislatura IX - Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Koçi TAHIRI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Koço KOKËDHIMA Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Korab LITA Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Kostaq PAPA Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Kozma DASHI Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Krenar RRYÇI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Kreshnik COLLAKU Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë
Kujtim GJUZI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Laert DURAJ Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë
Lavdrim KRRASHI Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë
Lefter GESHTENJA Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë
Lefter KOKA Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Lefter MALIQI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Ligoraq KARAMELO Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Liljana ELMAZI Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Lindita BUXHELI Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë
Lindita METALIAJ Deputet i Parlamentit - Deputet Legjislatura IX - Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Lindita NIKOLLA Deputet i Parlamentit - Deputet i Parlamentit - Deputet Legjislatura IX - Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Lorenc LUKA Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Luan BAÇI Deputet Legjislatura IX - Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Luan DUZHA Deputet Legjislatura IX - Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Luan HARUSHA Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Luan RAMA Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Luçjano BOÇI Deputet Legjislatura IX - Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Luiza XHUVANI Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Luljeta ARAPI Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Luljeta BOZO Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë
Lulzim BASHA Deputet Legjislatura IX - Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Majlinda BREGU Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Majlinda BUFI Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Majlinda HALILAJ Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë