Para dhe Pushtet


Pozicioni :

Emri :

Ne Money and Power (One Stop Integrate Data Source) jane publikuar te dhena per pasurine, te ardhurat dhe shpenzimet e deklaruara nga funksionare te larte publik. Te dhenat jane sipas deklarimeve zyrtare te nje viti te caktuar apo deklarim fillestar perpara marrjes se detyres. Ne edo rast informacioni flet per daten e plotesimit te dokumentit per Inspektoratin e Larte te Deklarimit te Pasurive ILKDP. Vee subjektit ne deklarim perfshihen edhe persona te tjere pjesetare te familjes me detyrim ligjor per te deklaruar. Deklarimi vjetor karakterizohet nga informacioni per te ardhura te krijuara ne ate vit, pasuri te fituara gjate vitit ne fjale, sikurse shpenzime per te cilat subjektet kane detyrim ligjor per deklarim. Subjektet per te cilat ka informacion ne kete rubrike jane funksionare te larte publik: President, Anetare te Keshillit te Ministrave, Kryetare te Bashkive Kryesore, Perfaqesues te Parlamentit, Gjyqtare te Nivelit te Larte, Kryeprokuror dhe titullar te institucioneve te pavarura. Ky informacion behet i hapur dhe transparent, me qellim informimin e publikut mbi interesat ekonomike dhe pasurite e funksionareve te larte publik qe perfaqesojne dhe qeverisin ne vend. Te dhenat Money and Power jane te nderlidhura me te dhena te Open Corporates Albania per shoqeri biznesi qe jane pjese e deklarimit te nje subjekti individual. Per edo subjekt eshte dhene edhe numri i indeksit te dokumentit zyrtare te dorezuar prane ILKDP, dokument nga ku jane cituar te dhenat. AIS eshte organizata qe ka krijuar databazen Para dhe Pushtet.

Lista e subjekteve (Total: 348)

AllA B Ç D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z


Emer Subjekti Pozicioni Institucioni
Mark FRROKU Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Meri MARKIÇI Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë
Merita BAKIU Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë
Mesila DODA Deputet i Parlamentit - Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Mhill FUFI Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Milva EKONOMI Deputet Legjislatura IX - Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Mimi KODHELI Deputet Legjislatura IX - Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Mimoza HAFIZI Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Mimoza HAJDARMATAJ Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Mira SHEHU Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Miranda RIRA Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Mirela FERRACAKU Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Mirela KUMBARO FURXHI Deputet i Parlamentit - Deputet Legjislatura IX - Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Mirela PITUSHI Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë
Monika KRYEMADHI Deputet Legjislatura IX - Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Musa ULQINI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Myqerem TAFAJ Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Myslim MURRIZI Deputet i Parlamentit - Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Nadire MEÇORAPAJ Deputet i Parlamentit - Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Namik DOKLE Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Namik KOPLIKU Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Nard NDOKA Deputet i Parlamentit - Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Nasip NAÇO Deputet Legjislatura IX - Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Niko KURI Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë
Niko PELESHI Deputet i Parlamentit - Deputet Legjislatura IX - Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Nikolin STAKA Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Nimet MUSAJ Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Nora MALAJ Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Nuri BELBA Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Nustret AVDULLA Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë
Oerd BYLYKBASHI Deputet Legjislatura IX - Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Ogerta MANASTIRLIU Deputet Legjislatura IX - Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Olta XHAÇKA Deputet i Parlamentit - Deputet Legjislatura IX - Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Omer MAMO Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Orjola PAMPURI Deputet Legjislatura IX - Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Ornaldo RAKIPI Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë
Pandeli MAJKO Deputet i Parlamentit - Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Parid CARA Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Paulin STERKAJ Deputet Legjislatura IX - Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Përparim SPAHIU Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë