Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura nga paga dhe përfitime të tjera financiare si deputet, 2 877 532 lekë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesTë ardhura nga interesa Fond Investimi, 1 599 852 lekë.
Të ardhura QiradhënieTë ardhura nga qiraja e dyqanit, 120 000 lekë.
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës Familjare
1) Bashkëshortja, të ardhura nga paga si mësuese në shkollën e mesme “Janaq Kilica”, Fier, 608 269 lekë.
2) Djali, të ardhura nga paga si punonjës në firmën INEL shpk, Fier, 480 000 lekë.
3) Vajza, të ardhura nga paga si mjeke në Itali, 19 827 euro.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion160%
Të tjera
1) Gjendje llogaria bankare më 31 dhjetor 104 euro,pakësuar me 10 825 euro.
2) Gjendje Fond Investimi më 31 dhjetor 24 031 707 lekë, shtuar me 1 599 852 lekë.
3) Bashkëshortja, gjendje depozitë bankare 723 euro, pakësuar me 26 992 euro pasi janë kaluar tek Fondi Investimeve më 24.05.2016.
4) Gjendja e parasë cash, 700 000 lekë.
5) Gjendja e parasë cash, 3 000 euro.
6) Gjendje llogaria bankare më 31 dhjetor 2 179 283 lekë, pakësuar me 221 269 lekë.
7) Bashkëshortja, gjendje llogari bankare më 31 dhjetor 100 160 lekë, shtuar me 99 722 lekë.
8) Bashkëshortja, gjendje Fond Investimi më 31 dhjetor 27 457 euro, shtuar me 457 euro.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2016
expenseDesc
Nuk ka