Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe Shpërblimet
1) Të ardhura nga paga, përfitimet e tjera financiare dhe bonuset si deputet, 3 350 205 lekë.
2) Të ardhura nga paga si pedagoge e jashtme pranë Universitetit Shkodër, 45 500 lekë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës Familjare
1) Bashkëshorti të ardhura nga aktiviteti privat, 388 213 lekë.
2) Bashkëshorti të ardhura nga paga pranë Bashkisë së Vaut të Dejës, 81 000 lekë.
3) Djali të ardhura nga paga pranë Vodafone Albania, 120 000 lekë.
4) Djali të ardhura nga paga pranë Gener 2, 200 000 lekë.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëTë ardhura nga shitje veture, 900 euro.
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion101%
Të tjeraNuk ka


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2016
expenseDesc

1) Shlyer në vitin 2016 -905 994 lekë për një kredi bankare. Detyrimi I mbetur më 31 dhjetor është 8 284 374 lekë.
2) Djali, shlyer në vitin 2016 88 558 lekë për një kredi bankare.