Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensations
1) Të ardhura nga paga, përfitimet e tjera financiare dhe bonuset si deputet, 3 350 205 lekë.
2) Të ardhura nga paga si pedagoge e jashtme pranë Universitetit Shkodër, 45 500 lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Bashkëshorti të ardhura nga aktiviteti privat, 388 213 lekë.
2) Bashkëshorti të ardhura nga paga pranë Bashkisë së Vaut të Dejës, 81 000 lekë.
3) Djali të ardhura nga paga pranë Vodafone Albania, 120 000 lekë.
4) Djali të ardhura nga paga pranë Gener 2, 200 000 lekë.
Payments received for obligations from third partiesTë ardhura nga shitje veture, 900 euro.
Annual incomes as % of incomes from salary for this function101%
OthersNuk ka


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2016
expenseDesc

1) Shlyer në vitin 2016 -905 994 lekë për një kredi bankare. Detyrimi I mbetur më 31 dhjetor është 8 284 374 lekë.
2) Djali, shlyer në vitin 2016 88 558 lekë për një kredi bankare.