Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura nga paga, përfitimet e tjera financiare dhe bonuset si deputet, 2 659 941 lekë.
Të ardhura nga Bonuse
1) Përfitim mujor i pensionit bazuar në legjislacionin për statusin si ish kryetare e Kuvendit, Janar-Gusht 2016, 71 960 lekë.
2) Përfitim mujor i pensionit bazuar në legjislacionin për statusin si ish kryetare e Kuvendit, Shtator 2016, 22 896 lekë.
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës Familjare
1) Bashkëshorti zoti Ndoc Topalli të ardhura nga aktiviteti privat si person fizik në profesion të lirë Noter për vitin 2016 pas zbritjes së shpenzimeve 189 543 lekë.
2) Të ardhura nga qiratë prona të bashkëshortit zotit Ndoc Topalli pasi është paguar edhe tatimi prej 15% mbi të ardhurën tatimore, neto, 1 557 000 lekë.
3) Vajza, Margerita Topalli, të ardhura neto nga paga, 403 336 lekë.
4) Vajza, Margerita Topalli, të ardhura neto nga shpërblimet, 232 335 lekë.
5) Vajza, Margerita Topalli, honorare nga përkthime të ndryshme zyrtare, 100 000 lekë.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion100%
Të tjeraDjali, Genar Topalli, celur llogari bankare si garanci për studime në Itali, 6 000 euro, të cilat janë tërhequr nga llogaria e të atit.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2016
expenseDesc
Bashkëshortët, blerë më 28.09.2016 ap. banimi me sip. 58 m2, 22 000 euro.