Para dhe Pushtet


Pozicioni :

Emri :

Ne Money and Power (One Stop Integrate Data Source) jane publikuar te dhena per pasurine, te ardhurat dhe shpenzimet e deklaruara nga funksionare te larte publik. Te dhenat jane sipas deklarimeve zyrtare te nje viti te caktuar apo deklarim fillestar perpara marrjes se detyres. Ne edo rast informacioni flet per daten e plotesimit te dokumentit per Inspektoratin e Larte te Deklarimit te Pasurive ILKDP. Vee subjektit ne deklarim perfshihen edhe persona te tjere pjesetare te familjes me detyrim ligjor per te deklaruar. Deklarimi vjetor karakterizohet nga informacioni per te ardhura te krijuara ne ate vit, pasuri te fituara gjate vitit ne fjale, sikurse shpenzime per te cilat subjektet kane detyrim ligjor per deklarim. Subjektet per te cilat ka informacion ne kete rubrike jane funksionare te larte publik: President, Anetare te Keshillit te Ministrave, Kryetare te Bashkive Kryesore, Perfaqesues te Parlamentit, Gjyqtare te Nivelit te Larte, Kryeprokuror dhe titullar te institucioneve te pavarura. Ky informacion behet i hapur dhe transparent, me qellim informimin e publikut mbi interesat ekonomike dhe pasurite e funksionareve te larte publik qe perfaqesojne dhe qeverisin ne vend. Te dhenat Money and Power jane te nderlidhura me te dhena te Open Corporates Albania per shoqeri biznesi qe jane pjese e deklarimit te nje subjekti individual. Per edo subjekt eshte dhene edhe numri i indeksit te dokumentit zyrtare te dorezuar prane ILKDP, dokument nga ku jane cituar te dhenat. AIS eshte organizata qe ka krijuar databazen Para dhe Pushtet.

Lista e subjekteve (Total: 348)

AllA B Ç D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z


Emer Subjekti Pozicioni Institucioni
Gent STRAZIMIRI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Gentian BEJKO Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Gerta DURAKU Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë
Gerti BOGDANI Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Gertjan DEDA Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë
Gjergji PAPA Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Gjetan GJETANI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Gjokë JAKU Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Gjovalin BZHETAJ Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Gjovalin KADELI Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Gledis ÇELIKU Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë
Gledjon REHOVICA Deputet i Parlamentit - Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Gramoz RUÇI Deputet i Parlamentit - Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Greta BARDELI Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë
Grida SHQINA DUMA Deputet Legjislatura IX - Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Halil JAKIMI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Halim KOSOVA Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Halit VALTERI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Hatixhe KONOMI Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë
Hekuran HOXHALLI Deputet i Parlamentit - Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Helidon BUSHATI Deputet i Parlamentit - Deputet Legjislatura IX - Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Igli CARA Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Ilda DHORI Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë
Ilir BEQAJ Deputet i Parlamentit - Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Ilir METAJ Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë
Ilir Metaj dhe Monika Kryemadhi Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Ilir NDRAXHI Deputet Legjislatura IX - Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Ilir R. METAJ Deputet i Parlamentit - President i Republikës Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Ilir TOPI Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë
Ilir XHAKOLLI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Ilirian PENDAVINJI Deputet Legjislatura IX - Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Ina ZHUPA Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë
Irma KOPLIKU Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Ismet BEQIRAJ Deputet Legjislatura IX - Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Isuf ÇELAJ Deputet i Parlamentit - Deputet Legjislatura IX - Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Izmira ULQINAKU Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Jorida TABAKU Deputet Legjislatura IX - Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Jozefina TOPALLI Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Jurgis ÇYRBJA Deputet Legjislatura IX - Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Kasem MAHMUTAJ Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë