Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura nga paga dhe përfitime të tjera financiare si deputet, 2 729 807 lekë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhënies
1) Të ardhura nga interesat bankare, 10 lekë.
2) Të ardhura nga interesat bankare, 106 dollarë.
3) Të ardhura nga interesat bankare, 1 euro.
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës Familjare
1) Bashkëshortja, të ardhura nga interesat bankare, 1 euro.
2) Bashkëshortja, të ardhura nga paga neto nga puna si administratore pranë Shtëpisë Botuese "Toena", 774 480 lekë.
3) Bashkëshortja, të ardhura nga honorare, 34 000 lekë.
4) Vajza, Laerta Toci, të ardhura nga paga në Institutin e Librit dhe Promocionit, 199 800 lekë.
5) Vajza, Laerta Toci, të ardhura nga paga e babait, 120 000 lekë.
6) Vajza, Ermela Kraja, të ardhura nga paga si punonjëse në Këshillin Kombëtar të Ujit, 719 124 lekë.
7) Vajza, Majlinda Bami, të ardhura nga paga si punonjëse në Bibliotekën Kombëtare, 62 040 lekë.
8) Vajza, Meri Toci, të ardhura nga paga pranë Shtëpisë Botuese "Toena", 266 400 lekë.
9) Vajza, Meri Toci, dhuratë nga babai, 855 000 lekë.
10) Vajza, Meri Toci, të ardhura nga honorare, 56 300 lekë.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion100%
Të tjera
1) Bashkëshortja, gjendje llogari bankare, 7 056 lekë.
2) Vajza, Laerta Toci, gjendje llogari bankare, 52 018 lekë.
3) Vajza, Ermela Kraja, gjendje llogari bankare, 28 027 lekë.
4) Vajza, Majlinda Bami, gjendje llogari bankare, 78 lekë.
5) Vajza, Meri Toci, gjendje llogari bankare, 577 324 lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2016
expenseDesc
Nuk ka