Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura nga paga dhe përfitime të tjera financiare si deputet, 2 729 807 lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interests
1) Të ardhura nga interesat bankare, 10 lekë.
2) Të ardhura nga interesat bankare, 106 dollarë.
3) Të ardhura nga interesat bankare, 1 euro.
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Bashkëshortja, të ardhura nga interesat bankare, 1 euro.
2) Bashkëshortja, të ardhura nga paga neto nga puna si administratore pranë Shtëpisë Botuese "Toena", 774 480 lekë.
3) Bashkëshortja, të ardhura nga honorare, 34 000 lekë.
4) Vajza, Laerta Toci, të ardhura nga paga në Institutin e Librit dhe Promocionit, 199 800 lekë.
5) Vajza, Laerta Toci, të ardhura nga paga e babait, 120 000 lekë.
6) Vajza, Ermela Kraja, të ardhura nga paga si punonjëse në Këshillin Kombëtar të Ujit, 719 124 lekë.
7) Vajza, Majlinda Bami, të ardhura nga paga si punonjëse në Bibliotekën Kombëtare, 62 040 lekë.
8) Vajza, Meri Toci, të ardhura nga paga pranë Shtëpisë Botuese "Toena", 266 400 lekë.
9) Vajza, Meri Toci, dhuratë nga babai, 855 000 lekë.
10) Vajza, Meri Toci, të ardhura nga honorare, 56 300 lekë.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function100%
Others
1) Bashkëshortja, gjendje llogari bankare, 7 056 lekë.
2) Vajza, Laerta Toci, gjendje llogari bankare, 52 018 lekë.
3) Vajza, Ermela Kraja, gjendje llogari bankare, 28 027 lekë.
4) Vajza, Majlinda Bami, gjendje llogari bankare, 78 lekë.
5) Vajza, Meri Toci, gjendje llogari bankare, 577 324 lekë.