Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2020
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura në vlerën 1 498 666 lekë nga paga si Administratore e Universitetit "Fan S. Noli", Korçë.
Të ardhura nga BonuseHonorare si eksperte e jashtme në Bashkinë Maliq në vlerën 76 500 lekë.
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshTë ardhura në vlerën 142 800 lekë nga paga si Anëtar i Këshillit Bashkiak Korcë.
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesTë ardhura në vlerën764 123 lekë nga interesa bankare.
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës FamiljareBashkëshorti, Z. Bledar Zake të ardhura nga fitimi i realizuar si Noter në Korcë në vlerën 5 788 140 lekë.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion100%
Të tjera
1) Mbyllur depozitë bankare për blerje obligacione në vlerën 22 800 euro.
2) Mbyllur depozitë bankare për blerje obligacione në vlerën 1 300 000 lekë.
3) Çelje llogari për obligacione në vlerën 40 005 euro.
4) Shtuar llogari depozitë bankare me të ardhura nga interesat me vlerën 14 552 lekë.
5) Shtuar llogari depozitë bankare me të ardhura nga paga dhe aktiviteti noterial i bashkëshortit me vlerën 5 895 euro.
6) Mbyllur depozitë bankare në vlerën 681 883 lekë për t'u transferuar në depozitë bankare me afat 5-vjeçar.
7) Mbyllur depozitë bankare në vlerën 1 252 000 lekë për t'u transferuar në depozitë bankare me afat 5-vjeçar.
8) Djali i mitur, mbyllur dy depozita bankare në vlerën 2 230 000 lekë për t'u transferuar në depozitë bankare me afat 5-vjeçar.
9) Mbyllur depozitë bankare në vlerën 3 253 lekë.
10) Shtesë llogari rrjedhëse me të ardhura nga projekte të huaja me 216 euro.
11) Gjendje para cash në vlerën 1 000 000 lekë.
12) Gjendje llogari page më 2020 dhjetor, 1 607 210 lekë.
13) Gjendje llogari rrjedhëse më 31.12.2020, janë 916 euro.
14) Dhurime nga familjarët për festa e ditëlindje për fëmijët në vlerën 950 000 lekë.
15) Kartë krediti me limit 400 dollar, gjendje më 31.12.2020, 23.44 dollar.
16) Bashkëshorti, mbyllur llogari depozite në vlerën 2 000 000 lekë dhe transferuar në një llogari tjetër.
17) Bashkëshorti, mbyllur llogari depozite në vlerën 1 500 000 lekë dhe transferuar në një llogari tjetër.
18) Bashkëshorti, shtuar llogari bankare në vlerën 67 925 euro me të ardhura nga mbyllja e dy depozitave bankare, aktiviteti i bashkëshortit dhe interesa bankare.
19) Bashkëshorti, shtesë në llogarinë për blerje kuotash në Fond Investimi në vlerën 200 000 lekë me të ardhura nga pakësimi i një tjetër llogarie bankare gjendje më 31.12.2020 në vlerën 13 503 lekë.