Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe Shpërblimet
1) Të ardhura nga paga dhe përfitimet në funksionin e deputetit, 3 243 863 lekë.
2) Të ardhura nga paga si administrator i Bashkisë Gramsh, 214 778 lekë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshTë ardhura nga Këshilli i Qarkut Elbasan, 367 929 lekë.
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieTë ardhura nga qira objektit karburant, 240 000 lekë.
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës FamiljareNuk ka
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion125%
Të tjeraLegalizuar ndërtesë me sip. 211.6 m2 në Gramsh, në të cilën është pronare e 27% ose 58 m2, në vlerën 500 000 lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2016
expenseDesc

1) Shlyer në vitin 2016 -266 695 lekë për një kredi marrë më 12.01.2011 me principal 4 399 851 lekë dhe afat maturimi 180 muaj. Detyrimi I mbetur më 31 dhjetor është 3 198 460 lekë.
2) Shlyer në vitin 2016 -171 449 lekë për një kredi marrë më 28.04.2014 për vëllain e bashkëshortit, me principal 1 020 000 lekë dhe afat maturimi 68 muaj. Detyrimi I mbetur më 31 dhjetor është 620 736 lekë.
3) Shlyer në vitin 2016 -190 000 lekë për një overdraft marrë më 28.08.2015 për vlerën 190 000 lekë dhe afat maturimi 24 muaj.