Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensations
1) Të ardhura nga paga dhe përfitimet në funksionin e deputetit, 3 243 863 lekë.
2) Të ardhura nga paga si administrator i Bashkisë Gramsh, 214 778 lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsTë ardhura nga Këshilli i Qarkut Elbasan, 367 929 lekë.
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentTë ardhura nga qira objektit karburant, 240 000 lekë.
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateNuk ka
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function125%
OthersLegalizuar ndërtesë me sip. 211.6 m2 në Gramsh, në të cilën është pronare e 27% ose 58 m2, në vlerën 500 000 lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2016
expenseDesc

1) Shlyer në vitin 2016 -266 695 lekë për një kredi marrë më 12.01.2011 me principal 4 399 851 lekë dhe afat maturimi 180 muaj. Detyrimi I mbetur më 31 dhjetor është 3 198 460 lekë.
2) Shlyer në vitin 2016 -171 449 lekë për një kredi marrë më 28.04.2014 për vëllain e bashkëshortit, me principal 1 020 000 lekë dhe afat maturimi 68 muaj. Detyrimi I mbetur më 31 dhjetor është 620 736 lekë.
3) Shlyer në vitin 2016 -190 000 lekë për një overdraft marrë më 28.08.2015 për vlerën 190 000 lekë dhe afat maturimi 24 muaj.