Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura nga paga dhe përfitimet në funksionin e deputetit, 187 536 lekë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës FamiljareNuk ka
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion100%
Të tjera
1) Kredi bankare në një bankë të nivelit të dytë ne vend e marrë nga bashkëshortët Ndocaj në qershor 2007 me principal 325 000 euro, detyrimi financiar i pashlyer në datën e deklarimit 280 000 euro.
2) Kredi bankare e marrë nga bashkëshortët Ndocaj në vitin 2002 me principal 185 000 euro, detyrimi financiar i pashlyer në datën e deklarimit 130 000 euro, deklaruesi specifikon se kredia e huamarrjes po shqyrtohet në një procedim gjyqësor pa dhënë objekt procedimi .
3) Kredi bankare 435 000 euro, detyrimi financiar i pashlyer 300 000 euro.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2016
expenseDesc
Nuk ka