Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura nga paga, përfitimet e tjera financiare dhe bonuset si deputet, 2 558 555 lekë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës Familjare
1) Bashkëshortja zonja Lorenza Pietra Benati, të ardhura nga paga, 37 790 euro.
2) Bashkëshortja Lorenza Pietra Benati, të ardhura nga dividentë pranë CMP Services Srl, 17 500 euro.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion100%
Të tjera
1) Gjendje llogari bankare më 31 dhjetor, 3 105 euro.
2) Gjendje llogari bankare më 31 dhjetor, 443 898 lekë.
3) Gjendje llogari bankare më 31 dhjetor, -13 euro.
4) Detyrime nga palë të treta në vlerën 250 000 euro, prej prishjes së kontratës së blerjes së vilës në Durrës.