Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura nga paga, përfitimet e tjera financiare dhe bonuset si deputet, 2 558 555 lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Bashkëshortja zonja Lorenza Pietra Benati, të ardhura nga paga, 37 790 euro.
2) Bashkëshortja Lorenza Pietra Benati, të ardhura nga dividentë pranë CMP Services Srl, 17 500 euro.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function100%
Others
1) Gjendje llogari bankare më 31 dhjetor, 3 105 euro.
2) Gjendje llogari bankare më 31 dhjetor, 443 898 lekë.
3) Gjendje llogari bankare më 31 dhjetor, -13 euro.
4) Detyrime nga palë të treta në vlerën 250 000 euro, prej prishjes së kontratës së blerjes së vilës në Durrës.