Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe Shpërblimet
1) Të ardhura nga paga, përfitimet e tjera financiare dhe bonuset si deputet, 2 658 766 lekë.
2) Të ardhura nga paga si pedagog i jashtëm në Fakultetin e Inxhinierisë së Ndërtimit, 141 145 lekë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës Familjare
1) Bashkëshortja, të ardhura nga paga si punonjëse e Fondit të Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor, Tiranë, 1 032 204 lekë.
2) Bashkëshortja zonja Alma Kopliku, të ardhura si anëtare e Këshillit Kombëtar të Urdhrit të Stomatologut, 35 700 lekë.
3) Vajza Klarisa Kopliku, të ardhura nga paga si punonjëse e kompanisë "Leon Gros", Francë, 23 400 euro
4) Vajza, të ardhura nga paga si punonjëse e kompanisë “HIQ Consulting”, 9 000 euro.
5) Vajza, të ardhura nga kurse të ndryshme matematike e fizike, 3 500 euro.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion105%
Të tjeraNuk ka


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2016
expenseDesc

1) pakësuar gjendja e parasë në banesë, ku deklaruar edhe në proces verbali nga Policia e Shtetit për grabitje banese rreth datave 27-28 Nëntor 2016, janë marrë disa sende me vlerë jo të madhe dhe një shumë parash në cash, në vlerën 5 000 euro.
2) Vajza, blerë veturë 11 000 euro.