Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensations
1) Të ardhura nga paga, përfitimet e tjera financiare dhe bonuset si deputet, 2 658 766 lekë.
2) Të ardhura nga paga si pedagog i jashtëm në Fakultetin e Inxhinierisë së Ndërtimit, 141 145 lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Bashkëshortja, të ardhura nga paga si punonjëse e Fondit të Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor, Tiranë, 1 032 204 lekë.
2) Bashkëshortja zonja Alma Kopliku, të ardhura si anëtare e Këshillit Kombëtar të Urdhrit të Stomatologut, 35 700 lekë.
3) Vajza Klarisa Kopliku, të ardhura nga paga si punonjëse e kompanisë "Leon Gros", Francë, 23 400 euro
4) Vajza, të ardhura nga paga si punonjëse e kompanisë “HIQ Consulting”, 9 000 euro.
5) Vajza, të ardhura nga kurse të ndryshme matematike e fizike, 3 500 euro.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function105%
OthersNuk ka


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2016
expenseDesc

1) pakësuar gjendja e parasë në banesë, ku deklaruar edhe në proces verbali nga Policia e Shtetit për grabitje banese rreth datave 27-28 Nëntor 2016, janë marrë disa sende me vlerë jo të madhe dhe një shumë parash në cash, në vlerën 5 000 euro.
2) Vajza, blerë veturë 11 000 euro.