Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura nga paga, përfitimet e tjera financiare dhe bonuset si deputet, 2 811 934 lekë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës FamiljareBashkëshortja, të ardhura nga paga si punonjëse tek firma O+P Petrol shpk, 264 000 lekë.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të Tretë
1) Të ardhura nga shitja e ap. me sip. 107.8 m2, 5 600 000 lekë, pjesa takuese 50 %.
2) Të ardhura nga shitja e ap. me sip. 107.8 m2, 6 160 000 lekë, pjesa takuese 50 %.
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion100%
Të tjera
1) C’rregjistruar mjeti më 20.12.2016, 600 lekë.
2) Kontratë shkëmbimi trualli me vlerën e tregut të vitit 2013.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2016
expenseDesc
Nuk ka