Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura nga paga, përfitimet e tjera financiare dhe bonuset si deputet, 2 811 934 lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateBashkëshortja, të ardhura nga paga si punonjëse tek firma O+P Petrol shpk, 264 000 lekë.
Payments received for obligations from third parties
1) Të ardhura nga shitja e ap. me sip. 107.8 m2, 5 600 000 lekë, pjesa takuese 50 %.
2) Të ardhura nga shitja e ap. me sip. 107.8 m2, 6 160 000 lekë, pjesa takuese 50 %.
Annual incomes as % of incomes from salary for this function100%
Others
1) C’rregjistruar mjeti më 20.12.2016, 600 lekë.
2) Kontratë shkëmbimi trualli me vlerën e tregut të vitit 2013.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2016
expenseDesc
Nuk ka