Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura nga paga, përfitimet e tjera financiare dhe bonuset si deputet, 2 630 666 lekë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës Familjare
1) Bashkëshortja, të ardhura nga paga pranë Institutit të Shëndetit Publik, 433 295 lekë.
2) Djali, të ardhura nga paga pranë IGJU, 314 942 lekë.
3) Vajza, të ardhura nga paga në Itali, 10 000 euro.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion100%
Të tjera
1) Gjendje llogari bankare më 31 dhjetor, 2 296 992 lekë, shtuar me 695 117 lekë.
2) Bashkëshortja, gjendje llogari bankare më 31 dhjetor, 11 342 lekë.
3) Djali, gjendje llogari bankare më 31 dhjetor, 9 101 lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2016
expenseDesc
Nuk ka