Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura nga paga dhe përfitime të tjera financiare si deputet, 3 073 020 lekë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura Qiradhënie
1) Të ardhura nga qiraja, 4 080 euro.
2) Të ardhura nga qiraja, 240 000 lekë.
3) Të ardhura nga qiraja, 480 000 lekë.
4) Të ardhura nga qiraja, 4 590 euro.
5) Të ardhura nga qiraja, 663 000 lekë.
6) Të ardhura nga qiraja, 663 000 lekë.
7) Të ardhura nga qiraja, 1 200 000 lekë.
8) Të ardhura nga qiraja, 180 000 lekë.
9) Të ardhura nga qiraja, 360 000 lekë.
10) Të ardhura nga qiraja, 1 200 000 lekë.
11) Të ardhura nga qiraja, 240 000 lekë.
12) Të ardhura nga qiraja, 3 600 euro.
13) Të ardhura nga qiraja, 4 800 000 lekë.
14) Të ardhura nga qiraja, 160 000 lekë.
15) Të ardhura nga qiraja, 70 000 lekë.
16) Të ardhura nga qiraja, 7 000 lekë.
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës FamiljareNuk ka
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëTë ardhura nga shitje automjeti, 500 000 lekë.
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion4 895%
Të tjera
1) Gjendje llogari bankare shtuar me 3 323 708 lekë.
2) Gjendje llogari bankare shtuar me 267 491 lekë.
3) Gjendje llogari bankare shtuar me 2 522 euro.
4) Gjendje llogari bankare shtuar me 514 070 lekë.
5) Gjendje llogari bankare pakësuar me 17 euro.
6) Gjendje llogari bankare shtuar me 256 093 lekë.
7) Gjendje llogari bankare pakësuar me 5 450 lekë.
8) Gjendje llogari bankare shtuar me 4 579 euro.
9) Gjendje llogari bankare pakësuar me 289 359 lekë.
10) Gjendje llogari bankare shtuar me 10 paund.
11) Gjendje para cash, shtuar me 500 000 lekë.
12) Detyrime të papaguara për kartë krediti, 12 470 lekë.