Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe Shpërblimet
1) Të ardhura nga paga, përfitimet e tjera financiare dhe bonuset si deputet, 2 442 750 lekë.
2) Pagesa kalimtare si ish nënkryetar i kuvendit e cila përfundon në Shtator 2016, 277 200 lekë.
3) Pagesa për dhënie leksioni nga USAIDI, 300 dollar.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës Familjare
1) Bashkëshortja, të ardhura nga pensioni, 176 116 lekë.
2) Vajza, Manjola Dokle, të ardhura nga shitje ap. te Gjiri I Lalzit, 115 000 euro.
3) Vajza, Manjola Dokle, të ardhura nga paga si mjeke në Itali, 65 000 euro.
4) Vajza, Anika Dokle, të ardhura nga paga si mjeke në maternitetin "Koço Glozheni", Tiranë, 704 107 lekë.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëPërfituar kompensim nga kuvendi për të drejta të papaguara, sipas vendimit të Gjykatës Administrative të Shkallës së Parë të datës 16.11.2015, 1 423 000 lekë.
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion171%
Të tjera
1) Gjendje llogari bankare më 31 dhjetor 35 lekë.
2) Gjendje llogari bankare më 31 dhjetor 2 073 lekë.
3) Gjendje llogari bankare më 31 dhjetor 9 dollar.
4) Gjendje depozitë kursimi me afat 3-vjeçar deri më 30.08.2019, 600 000 lekë.
5) Gjendje kursime cash, 400 000 lekë.
6) Vajza, Manjola Dokle, gjendja e llogarisë bankare 38 500 euro, nga të ardhura nga shitje ap.
7) Vajza, Manjola Dokle, gjendja e llogarisë bankare 13 052 euro.
8) Vajza, Manjola Dokle, gjendja e llogarisë bankare -9 euro.
9) Vajza, Manjola Dokle, blerë ap. në Itali, 200 000 euro, me të ardhura dhe kredi.
10) Vajza, Anika Dokle, gjendja cash, shtuar me 100 000 lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2016
expenseDesc

1) Shlyer më 16.08.2016 total detyrimi i mbetur prej -490 000 lekë për kredi bankare me principal 500 000 lekë.
2) Shlyer më 16.08.2016 total detyrimi i mbetur prej -225 000 lekë për overdraft i përdorur për shlyerje borxhi ndaj një personi fizik.
3) Vajza, Manjola Dokle, blerë apartament në Lugano vlera 200 000 euro shlyer në vitin 2016 -40 000 euro për blerje ap. në Itali. Detyrimi i mbetur më 31 dhjetor është 160 000 euro, i cili do shlyhet me kredi në vitin 2017.