Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensations
1) Të ardhura nga paga, përfitimet e tjera financiare dhe bonuset si deputet, 2 442 750 lekë.
2) Pagesa kalimtare si ish nënkryetar i kuvendit e cila përfundon në Shtator 2016, 277 200 lekë.
3) Pagesa për dhënie leksioni nga USAIDI, 300 dollar.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Bashkëshortja, të ardhura nga pensioni, 176 116 lekë.
2) Vajza, Manjola Dokle, të ardhura nga shitje ap. te Gjiri I Lalzit, 115 000 euro.
3) Vajza, Manjola Dokle, të ardhura nga paga si mjeke në Itali, 65 000 euro.
4) Vajza, Anika Dokle, të ardhura nga paga si mjeke në maternitetin "Koço Glozheni", Tiranë, 704 107 lekë.
Payments received for obligations from third partiesPërfituar kompensim nga kuvendi për të drejta të papaguara, sipas vendimit të Gjykatës Administrative të Shkallës së Parë të datës 16.11.2015, 1 423 000 lekë.
Annual incomes as % of incomes from salary for this function171%
Others
1) Gjendje llogari bankare më 31 dhjetor 35 lekë.
2) Gjendje llogari bankare më 31 dhjetor 2 073 lekë.
3) Gjendje llogari bankare më 31 dhjetor 9 dollar.
4) Gjendje depozitë kursimi me afat 3-vjeçar deri më 30.08.2019, 600 000 lekë.
5) Gjendje kursime cash, 400 000 lekë.
6) Vajza, Manjola Dokle, gjendja e llogarisë bankare 38 500 euro, nga të ardhura nga shitje ap.
7) Vajza, Manjola Dokle, gjendja e llogarisë bankare 13 052 euro.
8) Vajza, Manjola Dokle, gjendja e llogarisë bankare -9 euro.
9) Vajza, Manjola Dokle, blerë ap. në Itali, 200 000 euro, me të ardhura dhe kredi.
10) Vajza, Anika Dokle, gjendja cash, shtuar me 100 000 lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2016
expenseDesc

1) Shlyer më 16.08.2016 total detyrimi i mbetur prej -490 000 lekë për kredi bankare me principal 500 000 lekë.
2) Shlyer më 16.08.2016 total detyrimi i mbetur prej -225 000 lekë për overdraft i përdorur për shlyerje borxhi ndaj një personi fizik.
3) Vajza, Manjola Dokle, blerë apartament në Lugano vlera 200 000 euro shlyer në vitin 2016 -40 000 euro për blerje ap. në Itali. Detyrimi i mbetur më 31 dhjetor është 160 000 euro, i cili do shlyhet me kredi në vitin 2017.