Para dhe Pushtet


Pozicioni :

Emri :

Ne Money and Power (One Stop Integrate Data Source) jane publikuar te dhena per pasurine, te ardhurat dhe shpenzimet e deklaruara nga funksionare te larte publik. Te dhenat jane sipas deklarimeve zyrtare te nje viti te caktuar apo deklarim fillestar perpara marrjes se detyres. Ne edo rast informacioni flet per daten e plotesimit te dokumentit per Inspektoratin e Larte te Deklarimit te Pasurive ILKDP. Vee subjektit ne deklarim perfshihen edhe persona te tjere pjesetare te familjes me detyrim ligjor per te deklaruar. Deklarimi vjetor karakterizohet nga informacioni per te ardhura te krijuara ne ate vit, pasuri te fituara gjate vitit ne fjale, sikurse shpenzime per te cilat subjektet kane detyrim ligjor per deklarim. Subjektet per te cilat ka informacion ne kete rubrike jane funksionare te larte publik: President, Anetare te Keshillit te Ministrave, Kryetare te Bashkive Kryesore, Perfaqesues te Parlamentit, Gjyqtare te Nivelit te Larte, Kryeprokuror dhe titullar te institucioneve te pavarura. Ky informacion behet i hapur dhe transparent, me qellim informimin e publikut mbi interesat ekonomike dhe pasurite e funksionareve te larte publik qe perfaqesojne dhe qeverisin ne vend. Te dhenat Money and Power jane te nderlidhura me te dhena te Open Corporates Albania per shoqeri biznesi qe jane pjese e deklarimit te nje subjekti individual. Per edo subjekt eshte dhene edhe numri i indeksit te dokumentit zyrtare te dorezuar prane ILKDP, dokument nga ku jane cituar te dhenat. AIS eshte organizata qe ka krijuar databazen Para dhe Pushtet.

Lista e subjekteve (Total: 95)

AllA B Ç D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z


Emer Subjekti Pozicioni Institucioni
Baftjar ZEQAJ Administrator Shoqëri Publike - Deputet Zgjedhje 2021 - Kryebashkiak Albpetrol SHA - Kuvendi i Shqipërisë - Bashkia Fier
BAHRI SHAQIRI Zv/ministër Ministria e Transportit dhe Infrastruktures
Bajazit KARRIQI Kryebashkiak Bashkia Përrenjas
Bajram BRECANI Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqsor Krujë - Prokuroria e Rrethit Gjyqsor Elbasan - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Elbasan
Baki BALA Prefekt Qarku Fier
Bamir TOPI President i Republikës Presidencë
Bardh SPAHIA Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Bardhok LLESHI Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria Lezhë - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Lezhë - Prokuroria Krimeve të Rënda
Bardhyl CANAJ Ambasador Ambasada Shqiptare në Izrael
Bardhyl GJYZELI Kryebashkiak Bashkia Kuçovë
Bardhyl KOLLÇAKU Deputet Zgjedhje 2021 - Drejtor Ekzekutiv - Drejtor Ekzekutiv - Drejtor i Përgjithshëm - Shef Kabineti Kuvendi i Shqipërisë - Drejtoria e Bashkepunimit Ushtarak - Shtabi i Pergjithshem- Ministria e Mbrojtjes - Ministria e Mbrojtjes - Ministria e Mbrojtjes
Bardhyl SHEHU Oficer i Policisë Gjyqsore - Prokuror Prokuroria Tiranë - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Kurbin
Bardhylka KOSPIRI Zv/ministër Ministria e Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale
Bari SHYTI Gjyqtar - Gjyqtar - Gjyqtar - Gjyqtar Gjykatën Administrative e Apelit Tiranë - Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Bulqizë - Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Dibër - Gjykatën Administrative të Shkallës së Parë Durrës
Bari MUSABELLIU Rektor Universiteti Universiteti Bujqësor i Tiranës
Bashkim DEDJA Gjyqtar Gjykata Kushtetuese
Bashkim FINO Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Bashkim SHEHU Kryebashkiak 2015 Bashkia Kukës
Bashkim TOLA Administrator Shoqëri Publike Ujësjellës-Kanalizime sh.a, Gjirokastër
Basir ÇUPA Kryebashkiak 2015 Bashkia Klos
Bedri HOXHA Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Bedri KAMBERI Administrator Shoqëri Publike Sha Ujësjellës Kanalizime Dibër
Bedri MIHAJ Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Behar BEJKO Ambasador Ambasada Shqiptare në Emiratet e Bashkuara Arabe
Behar DIBRA Prokuror Prokuroria Krimeve të Rënda Shkalla e Parë
Bekim KARAJ Këshilltar Komisioni i Pavarur i Kualifikimit
Bektash MEMA Rektor Universiteti Universiteti "Eqrem Çabej", Gjirokastër
Belina KRYEMADHI Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Dibër - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Dibër
Belind KËLLIÇI Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë
Belinda BALLUKU Administrator Shoqëri Publike - Deputet Zgjedhje 2021 - Këshilli i Ministrave PS mandati II - Këshilli i Ministrave PS mandati III Agjencia Nacionale e Trafikut Ajror sh.a (Albcontrol sh.a), Rinas - Kuvendi i Shqipërisë - Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave
Belinda IKONOMI Drejtor i Përgjithshme i Doganave Drejtor i Përgjithshme i Doganave
Ben BLUSHI Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Benet BECI Administrator Shoqëri Publike - Deputet Zgjedhje 2021 - Drejtor Ekzekutiv Korporata Energjitike Shqiptare - Kuvendi i Shqipërisë - Fondi i Zhvillimit Shqiptar
Beqir ARIFAJ Kryebashkiak Bashkia Pukë
Beqir NUREDINI Kryebashkiak - Kryebashkiak 2015 Bashkia Rrogozhinë - Bashkia Rrogozhinë
Bernina KONDI Gjyqtar - Gjyqtar - Gjyqtar - Gjyqtar - Gjyqtar Gjykata e Apelit Administrativ Tiranë - Gjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë - Gjykata e Rrethit Gjyqësor Berat - Gjykata e Apelit Administrativ Tiranë - Gjykata Administrative e Shkallës së Parë Tiranë
Besa NIKEHASANI Prokuror - Prokuror Prokuroria Lezhë - Prokuroria e Apelit Shkoder
Besa SHAHINI Këshilli i Ministrave PS mandati II - Zv/ministër Këshilli i Ministrave - Ministri
Besfort LAMALLARI Zv/ministër Ministria e Brendshme
Besiana KADARE Ambasador - Ambasador Ambasada Shqiptare në UNESCO - Ambasada Shqiptare në UNESCO