Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura nga paga dhe përfitimet në funksionin e deputetit, 2 855 244 lekë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhënies
1) Të ardhura nga interesa depozite, 250 lekë.
2) Të ardhura nga interesa depozite, 1 890 lekë.
3) Bashkëshortët, të ardhura nga interesa depozite bono thesari, 67 000 lekë. Vlera e depozitës 5 000 000 lekë.
Të ardhura Qiradhënie
1) Të ardhura nga qiraja e një ambienti në Klos, 240 000 lekë.
2) Të ardhura nga qiraja e një shtëpie në Tiranë, 360 000 lekë.
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës FamiljareBashkëshortja, të ardhura nga paga si administratore e shoqërisë IRARBA-ENERGJI shpk, 259 560 lekë.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion123%
Të tjeraCelur depozitë bankare më 03.02.2016, 400 000 lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2016
expenseDesc
Nuk ka