Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura nga paga dhe përfitimet në funksionin e deputetit, 2 855 244 lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interests
1) Të ardhura nga interesa depozite, 250 lekë.
2) Të ardhura nga interesa depozite, 1 890 lekë.
3) Bashkëshortët, të ardhura nga interesa depozite bono thesari, 67 000 lekë. Vlera e depozitës 5 000 000 lekë.
Incomes from Rent
1) Të ardhura nga qiraja e një ambienti në Klos, 240 000 lekë.
2) Të ardhura nga qiraja e një shtëpie në Tiranë, 360 000 lekë.
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateBashkëshortja, të ardhura nga paga si administratore e shoqërisë IRARBA-ENERGJI shpk, 259 560 lekë.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function123%
OthersCelur depozitë bankare më 03.02.2016, 400 000 lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2016
expenseDesc
Nuk ka