Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe Shpërblimet
1) Të ardhura nga paga si dekan fakulteti në Universitetin "Eqrem Çabej", Gjirokastër (01.01.2016 - 26.05.2016.), 753 732 lekë.
2) Të ardhura nga paga (01.06.2016 - 31.12.2016.), 1 782 859 lekë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës Familjare
1) Bashkëshortja, Znj. Vezire Mema, të ardhura nga paga si mësuese e arsimit parashkollor në Gjirokastër, 202 026 lekë.
2) Djali. Z. Oltjan Mema, të ardhura nga puna si drejtor i Zyrës Vendore të Shërbimit Kombëtar të Punësimit, Tepelenë, 255 411 lekë.
3) Bashkëshortja e djalit Oltjan, Griselda Mema, të ardhura si ekonomiste pranë Drejtosië së Transportit Rrugor, Drejtoria Rajonale, Gjirokastër, 205 065 lekë.
4) Bashkëshortja, Znj. Vezire Mema, të ardhura nga paga ( 01.06.2016 - 31.12.2016.), 282 835 lekë.
5) Djali. Z. Oltjan Mema, të ardhura, të ardhura nga paga ( 01.06.2016 - 31.12.2016.), 382 853 lekë.
6) Bashkëshortja e djalit Oltjan, Griselda Mema, të ardhura nga paga (01.06.2016 - 31.12.2016.), 380 291 lekë.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksionNuk ka
Të tjeraNuk ka


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2016
expenseDesc
Nuk ka