Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensations
1) Të ardhura nga paga si dekan fakulteti në Universitetin "Eqrem Çabej", Gjirokastër (01.01.2016 - 26.05.2016.), 753 732 lekë.
2) Të ardhura nga paga (01.06.2016 - 31.12.2016.), 1 782 859 lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Bashkëshortja, Znj. Vezire Mema, të ardhura nga paga si mësuese e arsimit parashkollor në Gjirokastër, 202 026 lekë.
2) Djali. Z. Oltjan Mema, të ardhura nga puna si drejtor i Zyrës Vendore të Shërbimit Kombëtar të Punësimit, Tepelenë, 255 411 lekë.
3) Bashkëshortja e djalit Oltjan, Griselda Mema, të ardhura si ekonomiste pranë Drejtosië së Transportit Rrugor, Drejtoria Rajonale, Gjirokastër, 205 065 lekë.
4) Bashkëshortja, Znj. Vezire Mema, të ardhura nga paga ( 01.06.2016 - 31.12.2016.), 282 835 lekë.
5) Djali. Z. Oltjan Mema, të ardhura, të ardhura nga paga ( 01.06.2016 - 31.12.2016.), 382 853 lekë.
6) Bashkëshortja e djalit Oltjan, Griselda Mema, të ardhura nga paga (01.06.2016 - 31.12.2016.), 380 291 lekë.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this functionNuk ka
OthersNuk ka


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2016
expenseDesc
Nuk ka