Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2013
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetPaga si Ambasador në Emiratet e Bashkuara Arabe në vlerën 29 271 dollar.
Të ardhura nga BonuseDieta nga udhëtimet brenda dhe jashtë vendit në vlerën 3 046 dollar.
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieQira banese në vlerën 360 000 lekë.
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës FamiljareBashkëshortja paga si Financiere në Ambasadën Shqiptare në Emiratet e Bashkuara Arabe në vlerën 3 618 dollar.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion111%
Të tjera
1) Detyrime të papaguara në vlerën 8 400 euro për studime universitare në Spanjë të vajzës.
2) Detyrime të papaguara në vlerën 5 400 euro si pagesë për konviktin gjatë studimeve të vajzës në Spanjë.