Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2013
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsPaga si Ambasador në Emiratet e Bashkuara Arabe në vlerën 29 271 dollar.
Incomes from BonusesDieta nga udhëtimet brenda dhe jashtë vendit në vlerën 3 046 dollar.
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentQira banese në vlerën 360 000 lekë.
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateBashkëshortja paga si Financiere në Ambasadën Shqiptare në Emiratet e Bashkuara Arabe në vlerën 3 618 dollar.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function111%
Others
1) Detyrime të papaguara në vlerën 8 400 euro për studime universitare në Spanjë të vajzës.
2) Detyrime të papaguara në vlerën 5 400 euro si pagesë për konviktin gjatë studimeve të vajzës në Spanjë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2013
expenseDesc

1) Detyrime të paguara në vlerën -8 400 euro për studime universitare në Spanjë të vajzës.
2) Detyrime të paguara në vlerën -4 790 euro si pagesë për konviktin gjatë studimeve të vajzës në Spanjë.