Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) All All 118,102,889.00 323 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) QENDRA PER STUDIME TE AVANCUARA Tirane 180,000 2014-12-29 2014-12-30 34110880012014 Paga baze 604,Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 30% v bordi 172/1 D 21/7/14,KONTR 27 D 30/7/14
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) SHOQ MBROJ DHE ZHV MJEDIS SOC "ILIRIA" Tirane 660,000 2014-12-23 2014-12-24 34810880012014 Uje Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 30% v bordi 172/1 D 21/7/14,KONTR 8 D 25/7/14
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) INSTITUTI I STUDIMEVE POLITIKE Tirane 600,000 2014-12-15 2014-12-16 35410880012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) - Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 30% v bordi 2 D 25/9/14,KONTR 18/2 D 30/9/14
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) ALBANIAN MOBILE COMMUNICATION Tirane 8,267 2014-12-15 2014-12-16 35610880012014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune - Te tjera shperblime per personelin Agjen per mbesh e shoq civile tel,kod ab 549762,fat 00000001212902538 d 30/11/14
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) "QENDRA OPTIMUM" Tirane 960,000 2014-12-12 2014-12-15 35110880012014 Ndihme ekonomike 604 Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 30% v bordi 2 D 25/9/14,nr prot 294/1,kontrate nr 52/2 dt 02.10.2014
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) UNIONI EUROPIAN SHQIPTAR Tirane 600,000 2014-12-11 2014-12-15 34710880012014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 30% VENDIM 172/1 D 21/7/14,KONTR 23 D 30/7/14
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) QENDRA PER ZHVILLIM KOMUNITAR Tirane 960,000 2014-12-12 2014-12-15 35210880012014 Shpenzime te tjera transporti 604 Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 30% v bordi 2 D 25/9/14,nr prot 294/1,kontrate nr 21/2 dt 02.10.2014,
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) QENDRA Q.ZH.ZH.Q Tirane 660,000 2014-12-12 2014-12-15 35310880012014 Ndihme ekonomike Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 30% v bordi 172/1 D 21/7/14,KONTR 7 D 25/7/14
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 3,036 2014-12-11 2014-12-12 34510880012014 Elektricitet Agjen per mbesh e shoq civile UJI,KONTR 359577,FAT 1409-359577-1-1 D 30/9/14
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) EAGLE MOBILE Tirane 242 2014-12-11 2014-12-12 34410880012014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Agjen per mbesh e shoq civile TEL,ABONENT 315447 FAT 0000000123079188
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) FONDACIONI "MIRESIA" Tirane 240,000 2014-12-11 2014-12-12 34310880012014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 30% v bordi 172/1 D 21/7/14,KONTR 31 D 31/7/14
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) QENDRA PER BASHKPUNIM DHE ZHVILLIM RAJONAL Tirane 300,000 2014-12-11 2014-12-12 34010880012014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve specifike Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 30% v bordi 172/1 D 21/7/14,KONTR 40 D 1/8/14
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) QENDRA "PRENTICE LEARNING CENTER" Tirane 720,000 2014-12-11 2014-12-12 346110880012014 Shpenzime per mirembajtjen e mjeteve te transportit Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 30% NENDIM BORD 21/7/14 NR 172/1,KONTR 2 D 25/7/14
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) Q.K.L.A QEND KOMB. LEVIZ. AMBIENTALISTE Tirane 660,000 2014-12-11 2014-12-12 34210880012014 Udhetim i brendshem Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 30% v bordi 172/1 D 21/7/14,KONTR 6 D 25/7/14
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) FATMIRA SINANI Tirane 14,500 2014-12-10 2014-12-11 33310880012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te veprave ujore Agjen per mbesh e shoq civile LARJE MAK,UP 7 D 26/6/14,KON VAZH 168 D 14/7/14,FAT 2 D 2/12/14 S 6984421
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) 2 A-P Tirane 120,000 2014-12-10 2014-12-11 33210880012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) - Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa administrative Agjen per mbesh e shoq civile RIK,UP 24 D 17/11/14,NJF 11/2014,FAT 49 D 2/12/14 S 02171349
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) 2 A-P Tirane 294,000 2014-12-10 2014-12-11 33110880012014 Udhetim i brendshem Agjen per mbesh e shoq civile DYER DRITARE,UP 23 D 17/11/14,FAT 50 D 2/12/14 S 02171350,FH 10 D 2/12/14
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) SHOQATA "DORA E PAJTIMIT"(DEP) Tirane 300,000 2014-12-05 2014-12-10 33710880012014 Ndihme ekonomike Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 30% v bordi 21.07.2014 NR PROT 172/1 KONTRATE 42 DT 28.08.2014
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) FOND."MBESHTETJE PER MJEDISIN" Tirane 600,000 2014-12-05 2014-12-10 33610880012014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 30% v bordi 172/1 D 21/7/14,KONTR 24 D 30/7/14
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) SHOQATA "ALBANËT"(L43020191O) Tirane 300,000 2014-12-05 2014-12-10 33410880012014 Elektricitet Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 30%,VENDIM 172/1 D 21/7/14,KON VAZH 19 D 30/7/14