Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) All All 118,102,889.00 323 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 729,962 2014-09-01 2014-09-01 21510880012014 Paga baze - Shtese page per funksionin Agjen per mbesh e shoq civile paga gusht 2014,list pagese 2014,np 13/13
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) SHOQATA E GAZETAREVE PROFESIONISTE FIER Tirane 350,000 2014-08-28 2014-08-29 19210880012014 Pagese paaftesie Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 70% v bordi 21.07.2014 k 29 dt 31.07.2014
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) BANKA CREDINS Tirane 25,011 2014-08-28 2014-08-28 21210880012014 Udhetim i brendshem Agjen per mbesh e shoq civile PAGESE ANATARESIMI URDH 220 DT 27.08.2014 177E*141.3 LEKE PER Volonteurope 237 pentonvilleRoad london n1 9nj iban GB51 NWEBK 6072 1440 0402 67
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) SHQIPTARJA.COM Tirane 36,000 2014-08-26 2014-08-26 20610880012014 Elektricitet Agjen per mbesh e shoq civile kont.sherb.dt.11.08.2014 nr.22 ft.523 dt.14.08.14 serial 16786838 urdher AMSHC dt.14.08.14 prot.208 urdher njoftimi shpalljes nr.6 dt.08.08.14 prot.193
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 11,000 2014-08-26 2014-08-26 21010880012014 Elektricitet Agjen per mbesh e shoq civile Shpenzime pagese fjetje dhe dieta brenda vendit aut.prot.209 dt.15308.14 ft.452, 453 DT.14.08.14 SERIAL 14110419; 14110420
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) CEZ SHPERNDARJE Tirane 23,026 2014-08-26 2014-08-26 20910880012014 Elektricitet 1088001 Agjen per mbesh e shoq civile energji f dt 27.07.2014 Korrik 2014
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) PANORAMA GROUP Tirane 36,000 2014-08-26 2014-08-26 20710880012014 Posta dhe sherbimi korrier Agjen per mbesh e shoq civile kont.sherb.nr.65 ft.1330 dt.18.08.14 serial 16958399 urdher AMSHC dt.21.08.14 prot.212 urdher njoftimi shpalljes nr.6 dt.08.08.14 prot.198
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 24,000 2014-08-26 2014-08-26 21110880012014 Elektricitet Agjen per mbesh e shoq civile Shpenzime pagese fjetje dhe dieta brenda vendit aut.prot.209 dt.15.08.14 ft.189,188 dt.19.08.14 serial 13250389; 13250388
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) ERIDION Tirane 43,196 2014-08-26 2014-08-26 20810880012014 Elektricitet Agjen per mbesh e shoq civile sherbim pastrimi institucioni ft.30 dt.19.08.14 serial 16389280 up 1 dt.07.01.14 kont.sherbimi 9 dt.17.01.14
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) LOGOPEDISTET SHQIPTAR Tirane 490,000 2014-08-14 2014-08-15 17510880012014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 70% v bordi 172/1 d 21/7/14,kontr 15 d 29/7/14
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) GOLDEN TRAVEL Tirane 65,884 2014-08-13 2014-08-14 15010880012014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes Agjen per mbesh e shoq civile ,bileta,pv emergjence 16/7/14.fat 21 d 16/7/14 s 6976821
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 6,060 2014-08-13 2014-08-14 20110880012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Agjen per mbesh e shoq civile ,uji, kontr 359577,fat 1407-359577-1-1
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) QENDRA PRENTICE LEARNING CENTER Tirane 1,680,000 2014-08-12 2014-08-14 16010880012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 70% NENDIM BORD 21/7/14 NR 172/1,KONTR 2 D 25/7/14
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) ERCON Tirane 54,660 2014-08-13 2014-08-14 15210880012014 Elektricitet Agjen per mbesh e shoq civile ,mak me qera,up 12 d 4/7/14,fat 74 d 23/7/14 s 09936874
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) SHOQATA "VOLART PRODUCTION" Tirane 1,260,000 2014-08-12 2014-08-12 19110880012014 Karburant dhe vaj Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 70% NENDIM BORD 21/7/14,KONTR 41 D 11/8/14
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 11,124 2014-08-12 2014-08-12 20510880012014 Uje Agjen per mbesh e shoq civile TEL,KLIENT 310001935659,FAT 718298537 KORRIK 2014
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 2,240 2014-08-12 2014-08-12 20410880012014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes Agjen per mbesh e shoq civile TEL,KLIENT 310001935655,FAT 718298531 KORRIK 2014
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) QENDRA PRENTICE LEARNING CENTER Tirane 1,680,000 2014-08-12 2014-08-12 16010880012014 Sherbime telefonike Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 70% NENDIM BORD 21/7/14 NR 172/1,KONTR 2 D 25/7/14
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) SHOQ. BORSHI Tirane 490,000 2014-08-08 2014-08-11 19010880012014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 70% v bordi 172/1 D 21/7/14,KONTR 13 D 29/7/14
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) QENDRA PER BASHKPUNIM DHE ZHVILLIM RAJONAL Tirane 700,000 2014-08-08 2014-08-11 18910880012014 Materiale per funksionimin e pajisjeve te zyres Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 70% v bordi 172/1 D 21/7/14,KONTR 40 D 1/8/14