Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) All All 118,102,889.00 323 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) SHOQATA "JETA E RE" Tirane 360,000 2014-04-08 2014-04-09 8310880012014 Uje Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 10% v bordi 2.4.13 k 17.4.2013
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) QEND. PER ZHVILLIM DHE DEMOKRAT.INSTITUC Tirane 150,000 2014-04-08 2014-04-09 7910880012014 Paga baze Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 10% v bordi 28.12.11 k 20.1.2012
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) SHOQATA JETIMET NE FOKUS Tirane 36,000 2014-04-08 2014-04-09 8010880012014 Shpenzime per pritje e percjellje Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 10% v bordi 2.4.13 k 16.4.2013
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 1,920 2014-04-04 2014-04-07 8210880012014 Elektricitet Agjen per mbesh e shoq civile uje mars 14
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) CEZ SHPERNDARJE Tirane 38,704 2014-04-04 2014-04-07 8110880012014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 1088001 Agjen per mbesh e shoq civile energji mars 2014
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) SHOQ."PER INTEG.ZONAVE SUBURBANE SHQIP." Tirane 40,000 2014-04-03 2014-04-03 7210880012014 Garanci te vitit te meparshem per sipermarje punimesh,Te Dala Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 10% v bordi 2.4.13 k 15.4.2014
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) EPOKA E RE Tirane 288,000 2014-04-02 2014-04-03 7410880012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 40% v bordi 2.4.13 k 22.4.2013
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) FONDACIONI BIZNESIT TE VOGEL Tirane 36,000 2014-03-24 2014-03-24 5210880012014 Te tjera transferime korrente Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 10% v bordi 2.4.13 k 15.4.13
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) SHOQ." PER ZHVILLIM MEDIATIK" Tirane 160,000 2014-03-24 2014-03-24 5110880012014 Sherbime te tjera Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 40% v bordi 2.4.13 k 31.5.2013
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 2,282 2014-03-24 2014-03-24 5910880012014 Shpenzime per honorare Agjen per mbesh e shoq civile tel shkurt 14
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) SHOQ.RRJETI GRAVE BARAZI NE VENDIMARRJE Tirane 100,000 2014-03-24 2014-03-24 6110880012014 Pagese paaftesie Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 10% v bordi 28.12.2011 k 20.2.2012
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 11,677 2014-03-24 2014-03-24 6010880012014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Agjen per mbesh e shoq civile tel shkurt 14
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) QENDRA AKSES Tirane 920,000 2014-03-24 2014-03-24 2710880012014 Sherbime te tjera Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 40% v bordi 2.4.2013 k25.2.2013
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) KLUBI SHQIPTAR I MEDIAS Tirane 200,000 2014-03-24 2014-03-24 5610880012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 10% v bordi 28.12.11 k 19.2012
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) SHOQ.RAJ. E PYJEVE DHE KULLOTAVE Tirane 135,000 2014-03-24 2014-03-24 5610880012014 Paga baze - Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur - Shtese page per vjetersi ne pune Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 10% v bordi 24.13 k 30.4.13
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 2,280 2014-03-24 2014-03-24 5810880012014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Agjen per mbesh e shoq civile uje shkurt 14
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) SHOQATA."NJE BOTE PER NJE ZEMER" Tirane 150,000 2014-03-24 2014-03-24 5510880012014 Elektricitet Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 10% v bordi 28.12.11 k 19.1.2012
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) DREJT. PERGJ. E SHERB. TRANS. RRUG. Tirane 31,019 2014-03-07 2014-03-10 5010880012014 Kompensim papunesie per personat e siguruar Agjen per mbesh e shoq civile taks vjetore f 4.3.14
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) SHOQ. INVALIDEVE INTELEK. TE SHQIPERISE Tirane 270,000 2014-03-04 2014-03-04 4810880012014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune Agjen per mbesh e shoq civile disbusim 10% v bordi 2.4.2013 k 17.4.13
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 701,910 2014-03-03 2014-03-03 1310880012014 Sherbime te tjera Agjen per mbesh e shoq civile paga shkurt 14 nr 13;13