Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) All All 118,102,889.00 323 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) ALBANIAN LIFE QUALITY UNION ( A.L.Q.U) Tirane 240,000 2014-12-05 2014-12-10 33510880012014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve specifike Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 30% v bordi 172/1 D 21/7/14,KON 34 D 31/7/14
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) INSTITUTI PER BASHKEPUNIM DHE ZHVILLIM Tirane 300,000 2014-12-05 2014-12-09 338108800120141 Shpenzime per pritje e percjellje Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 30% v bordi 2 D 25/9/14,KON 110/2 D 30/9/14
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) QENDRA PER KULTURE DHE ZHVILLIM EUROPIAN Tirane 210,000 2014-12-03 2014-12-03 32410880012014 Elektricitet Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 30% VENDIM 172/1 D 21/7/14,KONTR VAZH 10 D 25/7/14
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) A.S.S.A. Tirane 600,000 2014-12-03 2014-12-03 32510880012014 Elektricitet Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 30% v bordi 172/1 D 21/7/14,KON 36 D 31/7/14
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) FONDACIONI PER LIRI EKONOMIKE Tirane 240,000 2014-12-03 2014-12-03 32710880012014 Elektricitet Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 30% VENDIM 172/1 D 21/7/14,KONTR VAZH 32 D 31/7/14
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) QEND.VULLNETARE E EMERGJENCAVE CIVILE Tirane 450,000 2014-12-03 2014-12-03 33010880012014 Udhetim i brendshem Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 30% VENDIM 172/1 D 21/7/14,KONTR 18 D 29/7/14
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 1,356 2014-12-03 2014-12-03 32910880012014 Elektricitet Agjen per mbesh e shoq civile POSTA,FAT 4596 D 26/11/14 S 12591922
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) QENDRA PER NDIHME REHABILITIM E INTEGRIM Tirane 150,000 2014-12-03 2014-12-03 32610880012014 Uje Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 30% VENDIM 172/1 D 21/7/14,KONTR VAZH 17 D 29/7/14
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 659,624 2014-12-01 2014-12-01 32310880012014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes Agjen per mbesh e shoq civile paga nentor 2014,list pagese 2014,13/13
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) QENDRA SHQIPTAR.PER ZHVILLIM DHE INTEGR Tirane 540,000 2014-11-26 2014-11-27 31210880012014 Elektricitet Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 30% VENDIM 172/1 D 21/7/14,KONTR 16 D 29/7/14
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 1,500 2014-11-26 2014-11-27 31610880012014 Sherbime telefonike Agjen per mbesh e shoq civile TATIM HONORARE
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 1,500 2014-11-26 2014-11-27 31810880012014 Posta dhe sherbimi korrier Agjen per mbesh e shoq civile TATIM HONORARE
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 1,500 2014-11-26 2014-11-27 32210880012014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme Agjen per mbesh e shoq civile TATIM HONORARE
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 1,500 2014-11-26 2014-11-27 32010880012014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme Agjen per mbesh e shoq civile TATIM HONORARE
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 2,100 2014-11-26 2014-11-27 31410880012014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Agjen per mbesh e shoq civile TATIM HONORARE
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) Q.SH. DREJTAVE NJERIUT Tirane 360,000 2014-11-25 2014-11-26 30810880012014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna Agjen per mbesh e shoq civile . disbursime 30%,kontrate dt 29.7.2014, vendimi i bordit AMSHC
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) SHOQATA E GAZETAREVE PROFESIONISTE FIER Tirane 150,000 2014-11-25 2014-11-26 30710880012014 Posta dhe sherbimi korrier Agjen per mbesh e shoq civile . disbursime 30%,kontrate dt 31.7.2014, vendimi i bordit AMSHC
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 13,500 2014-11-26 2014-11-26 31710880012014 Posta dhe sherbimi korrier Agjen per mbesh e shoq civile .lik honorare listpag dt 25.11.2014, shkresa dt 25.11.2014
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) SHOQ.INSTITUTI PER MIREQENIE DHE AMBIENT Tirane 210,000 2014-11-25 2014-11-26 30610880012014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes Agjen per mbesh e shoq civile . disbursime 30%,kontrate dt 30.7.2014, vendimi i bordit AMSHC
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 13,500 2014-11-26 2014-11-26 31510880012014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes Agjen per mbesh e shoq civile .lik honorare listpag dt 25.11.2014, shkresa dt 25.11.2014