Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) All All 118,102,889.00 323 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) INSTITUTI I STUDIMEVE POLITIKE Tirane 1,400,000 2014-10-06 2014-10-07 24710880012014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 70% v bordi 2 D 25/9/14,KONTR 18/2 D 30/9/14
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) SHOQATA "PUBLIKE" Tirane 3,495,758 2014-10-06 2014-10-07 25910880012014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 70% v bordi 2 D 25/9/14,KONTR 116/2 D 30/9/14
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) FORUM I MENDIMIT TE LIRE Tirane 1,120,000 2014-10-06 2014-10-07 26010880012014 Ilaçe dhe materiale mjeksore Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 70% v bordi 2 D 25/9/14,KON 5/2 D 1/10/14
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 6,261 2014-10-03 2014-10-06 24110880012014 Shpenzime per pritje e percjellje 1088001 Agjen per mbesh e shoq civile energji,kontr B289243,FAT SHTATOR 2014
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 1,943 2014-10-03 2014-10-03 19510880012014 Sherbime telefonike Agjen per mbesh e shoq civile tel,klient 310001935655,fat 718487701 d 31/8/14
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 21,474 2014-09-29 2014-09-29 23910880012014 Shtese page per funksionin 1088001 Agjen per mbesh e shoq civile ,energji gusht 2014,kontr B289243,FAT 614753420 GUSHT 2014
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) PASS Tirane 840,000 2014-09-24 2014-09-25 23510880012014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune Agjen per mbesh e shoq civile,DISBURSIM 70%,VENDIM 172/1 D 21/7/14,KON 46/2 D 22/9/14
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) A.K.F. PETROLEUM Tirane 364,000 2014-09-24 2014-09-25 23810880012014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune Agjen per mbesh e shoq civile ,KARBURANT,UP 20 D 12/9/14,NJF 22/9/14,FAT 342 D 23/9/14 S 15135543,FH 8 D 23/9/14
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) DHIMITER VASI (K81310021J) Tirane 2,000 2014-09-17 2014-09-18 13410880012014 Posta dhe sherbimi korrier Agjen per mbesh e shoq civile bl karta,up 5 d 9/6/14,pv 16/6/14,fat 402 d 20/6/14 s 13146374,fh 3 d 20/6/14
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 1,920 2014-09-17 2014-09-18 22710880012014 Elektricitet Agjen per mbesh e shoq civile uji,kon 359577,fat 1408-359577-1-1 d 30/8/14
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) DHIMITER VASI (K81310021J) Tirane 4,000 2014-09-17 2014-09-18 11110880012014 Elektricitet Agjen per mbesh e shoq civile bl karta,up 5 d 9/6/14,pv 16/6/14,fat 129 d 13/6/14 s 131446247,fh 2 d 13/6/14
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) SHOQATA CESA Tirane 288,000 2014-09-16 2014-09-17 21910880012014 Elektricitet Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 40% v bordi 2.4.13 kontr 119/7 d 15/4/13,relacion 119/10 d 2/9/14
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) FATMIRA SINANI Tirane 5,250 2014-09-16 2014-09-17 22610880012014 Ndihme ekonomike Agjen per mbesh e shoq civile ,larje mak,up 7 d 26/6/14,kon 168 d 14/7/14,njf 7/10/14,fat 83 d 1/9/14 s 6984383
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) QENDRA PER ZHVILLIM E INICIATIVE SOCIALE Tirane 54,000 2014-09-16 2014-09-17 22410880012014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 10% v bordi 2.4.13 kontr 79/8 d 3/5/13,relacion 79/16 d 9/9/14
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) SHOQ. E KOMUNAVE TE SHQIPERISE Tirane 72,000 2014-09-05 2014-09-08 22110880012014 Sherbime telefonike Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 10%,vendim 2/4/13,kontr 74/6 d 22/4/13
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) SHOQ. "PER GRATE DHE FEMIJET" Tirane 45,000 2014-09-05 2014-09-08 22010880012014 Materiale per funksionimin e pajisjeve te zyres Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 10%,vendim 2/4/13,kontr 62/4 d 18/4/13
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) QENDRA "MIQTE E MUZIKES" Tirane 70,000 2014-09-03 2014-09-03 21310880012014 Kompensime speciale te tjera - Paga baze - Sherbime te tjera - Shpenzime te tjera personeli - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune 604,Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 10% v bordi 2.4.13 kontr 102/5 d 24/4/13
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) EPOKA E RE Tirane 72,000 2014-09-03 2014-09-03 21810880012014 Paga baze 604,Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 10% v bordi 2.4.13 kontr 77/4 d 22/4/13
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) S.A.N Tirane 2,500 2014-09-02 2014-09-03 12710880012014 Shpenzime per pritje e percjellje Agjen per mbesh e shoq civile ,sherbim,pv emergjence,fat 1481 d 20/6/14 s 13603931
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 516 2014-09-02 2014-09-03 21610880012014 Sherbime te tjera Agjen per mbesh e shoq civile ,posta,fat 3504 d 26/8/14 s 11520532