Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) All All 118,102,889.00 323 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 9,000 2014-06-20 2014-06-23 11810880012014 Elektricitet 602,Agjen per mbesh e shoq civile ,honorare alban dudushi,shkrese 130 d 18/6/14,list pagese 2014
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) BANKA CREDINS Tirane 78,305 2014-06-11 2014-06-12 10810880012014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme Agjen per mbesh e shoq civile dieta,urdher 122 d 11/6/14,550 eurox142.1lek,terheq endri pollo
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) LUÇIE KONGOLI Tirane 73,200 2014-06-11 2014-06-11 10710880012014 Elektricitet Agjen per mbesh e shoq civile bileta avioni,up 4 d 6/6/14,njf 6/6/14,fat 12 d 10/6/14 s 7244212
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) GOLDEN TRAVEL Tirane 120,400 2014-06-11 2014-06-11 10610880012014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme Agjen per mbesh e shoq civile bileta avioni,up 3 d 5/6/14,njf 6/6/14,fat 4 d 9/6/14 s 6976804
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) BANKA CREDINS Tirane 213,450 2014-06-09 2014-06-10 10510880012014 Posta dhe sherbimi korrier Agjen per mbesh e shoq civile dieta,autoriz terheq endri pollo np h80509119w,ub n 116 d 9/6/14,1500eurox142/2lek
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) AUTORITETI KOMUNIK.ELEKTRONIK.E POSTARE Tirane 2,000 2014-06-09 2014-06-09 9710880012014 Shpenzime per situata te veshtira dhe per fatekeqesi Agjen per mbesh e shoq civile pag damiani sh 4.6.2014 f 9.5.2014
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 8,160 2014-06-04 2014-06-04 110110880012014 Sherbime te tjera Agjen per mbesh e shoq civile uje prill ;maj 2014
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 242 2014-06-04 2014-06-04 10410880012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) - Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Agjen per mbesh e shoq civile tel dif fat nr 717708389 shuma 8160 kaluar dt 03.06.2014
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) ERIDION Tirane 43,196 2014-06-03 2014-06-03 10010880012014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme Agjen per mbesh e shoq civile sh pastrimi kv 17.1.2014 f 15.4.2014
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) CEZ SHPERNDARJE Tirane 16,334 2014-06-03 2014-06-03 10210880012014 Posta dhe sherbimi korrier 1088001 Agjen per mbesh e shoq civile energji A-289243 prill maj 2014
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 558,292 2014-06-02 2014-06-03 9910880012014 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit Agj per mbeshtetjen e shoq civile paga maj 14 nr 13;13
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 8,160 2014-06-03 2014-06-03 10110880012014 Posta dhe sherbimi korrier Agjen per mbesh e shoq civile uje prill ;maj 2014
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 300 2014-05-08 2014-05-09 9410880012014 Sherbime te printimit dhe publikimit Agjen per mbesh e shoq civile posta fat 26.4.2014
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) AGRON HASANKOLLI Tirane 72,000 2014-05-08 2014-05-09 9110880012014 Uje Agjen per mbesh e shoq civile mat up 15.4.2014 njf 28.4.2014 f 18.4.2014 fh 18.4.2014
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 688,942 2014-05-02 2014-05-05 9310880012014 Posta dhe sherbimi korrier Agj per mbeshtetjen e shoq civile paga prill 14 nr 13;13
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) SHOQ.TRANSPARENCY INTERNATIONAL AL( TI-A) Tirane 360,000 2014-04-22 2014-04-23 7110880012014 Paga baze Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 40% te grantit vendim nr.1 Bordi AMSHC dt.02.04.13 kont.dt.08.05.13 Relacion dt.16.01.14
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) QENDRA PER ZHVILLIM E INICIATIVE SOCIALE Tirane 216,000 2014-04-22 2014-04-23 7010880012014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 40% te grantit vendim nr.1 Bordi AMSHC dt.02.04.13 kont.dt.03.05.13 Relacion dt.20.03.13
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) INSTITUTI I KULTURES ROME NE SHQIPERI Tirane 80,000 2014-04-22 2014-04-23 6910880012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 10% te grantit vendim nr.1 Bordi AMSHC dt.02.04.13 kont.dt.18.04.13 relacion financiar dt.10.03.14
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) QENDRA KULTURORE "MOKO TIRANA" Tirane 240,000 2014-04-22 2014-04-23 8710880012014 Paga baze Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 10% te grantit vendim nr.1 Bordi AMSHC dt.28.12.2011 kont.dt.27.01.2012 Relacion dt.16.04.14
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 2,205 2014-04-15 2014-04-16 8410880012014 Uje Agjen per mbesh e shoq civile tel mars 14