Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) All All 118,102,889.00 323 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) SHOQ.NDERKOMB.E SOLODARITETIT Tirane 36,000 2014-07-16 2014-07-17 13710880012014 Uje Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 10% v bordi 2.4.13 kONTR87/5 D 20/5/13,relacion 97/11 D 8/4/14
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) FONDACIONI EDS Tirane 100,000 2014-07-16 2014-07-17 13910880012014 Paga me kontrate per kohe te kufizuar Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 10% v bordi 2.4.13 kontr72/7 d 30/4/13,relacion 72/12 d 9/1/14
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) SHOQATA E GRAVE ME PROBLEME SOCIALE Tirane 81,000 2014-07-16 2014-07-17 14110880012014 Paga me kontrate per kohe te kufizuar Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 10% v bordi 2.4.13 kontr 67/5 d 20/5/13,relacion 72/12 d 11/7/14
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) BANKA CREDINS Tirane 253,050 2014-07-14 2014-07-15 142108800120141 Uje 602,Agjen per mbesh e shoq civile dieta,1350 euro me 142.3,auorizim nr 163 dt 14.07.2014,urdher nr 1631 dt 14.07.2014
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) SHQIP Tirane 20,000 2014-07-09 2014-07-10 13210880012014 Uje 602,Agjen per mbesh e shoq civile ,botime,kontr 2014,urdher 30/5/14,fat 15792030 d 11/6/14
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) FOCUS PRESS Tirane 24,000 2014-07-09 2014-07-10 13110880012014 Sherbime telefonike 602,Agjen per mbesh e shoq civile ,botime,kontr 2014,urdher 30/5/14,fat 11238929 d 10/6/14
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 762 2014-07-09 2014-07-10 12910880012014 Sherbime telefonike 602,Agjen per mbesh e shoq civile ,post maj,qershor 2014,fat 11519646 d 26/5/14,fat 11510804 d 26/6/14
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) STANDARD L.T.D Tirane 16,000 2014-07-09 2014-07-10 13010880012014 Ndihme ekonomike 602,Agjen per mbesh e shoq civile ,botime,kontr 2014,urdher 30/5/14,fat 13461915 d 17/6/14
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) FORUM I MENDIMIT TE LIRE Tirane 72,000 2014-07-09 2014-07-10 14010880012014 Pagese paaftesie Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 10% v bordi 2.4.13 kom.29/4 d 23/4/13 relacion 29/11 d 8/7/14
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) CEZ SHPERNDARJE Tirane 36,056 2014-07-09 2014-07-10 13810880012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur 1088001 Agjen per mbesh e shoq civile energji,kontr a289243,fat 612294474 qershor 2014
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) RRJETI I VULLNETAREVE SHQIPTARE Tirane 54,000 2014-07-09 2014-07-09 12410880012014 Sherbime telefonike Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 10% v bordi 2.4.13 kon. 99/5 d 19/4/13 relacion 99/15 d 25/6/14
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) SHOQATA KOMBETARE E PUNONJESVE SOCIALE Tirane 80,000 2014-07-08 2014-07-09 13510880012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 604,Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 10% te grantit vendim nr.1 Bordi AMSHC dt.02.04.13 kont.N 49/5 dt.19.04.13 Relacion 49/14 D dt.3.07.14
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) SHOQ." PER ZHVILLIM MEDIATIK" Tirane 40,000 2014-07-08 2014-07-09 13310880012014 Uje Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 10% v bordi 2.4.13 kONTR76/6 D 31/5/13 relacion 76/13 D 1/7/14
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) AS@N Tirane 90,000 2014-07-08 2014-07-09 9810880012014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 10% v bordi 2.4.13 kONTR120/6 D 16/4//13 relacion 120/13 D 29/4//14
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) BANKA CREDINS Tirane 192,255 2014-07-07 2014-07-08 136108800120141 Sherbime telefonike 602,Agjen per mbesh e shoq civile disbursime dieta,autorizim 1 d 7/7/14,urdher 7/7/14,terheq altin mjolli npas h80328054b,1350eurox142.3lek
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 722,472 2014-07-01 2014-07-01 12810880012014 Paga baze - Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune - Udhetim i brendshem Agjen per mbesh e shoq civile paga qershor 2014,list pagese 2014,np 13/12
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) BANKA E TIRANES Tirane 18,900 2014-06-20 2014-06-23 12210880012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve 602,Agjen per mbesh e shoq civile ,honorare a.thano,shkrese 130 d 18/6/14,list pagese 2014
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) SHOQATA "AL.AG.FOR NAT.P AND SUST . DEVELOP Tirane 288,000 2014-06-23 2014-06-23 11410880012014 Paga me kontrate per kohe te kufizuar 604,Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 40% v bordi dt 02.04.2013,vendim nr 2 dt 11.04.2013,kontrate nr 44/6 dt 16.04.2013,relacion nr 44/11,44/12 dt 29.04.2014,18.06.2014
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 2,100 2014-06-20 2014-06-23 12310880012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 602,Agjen per mbesh e shoq civile ,tatim honorare ,shkrese 130 d 18/6/14,list pagese 2014
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 1,000 2014-06-20 2014-06-23 119108800120141 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 602,Agjen per mbesh e shoq civile ,tatim honorare ,shkrese 130 d 18/6/14,list pagese 2014