Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) All All 118,102,889.00 323 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) "QENDRA OPTIMUM" Tirane 2,240,000 2014-10-10 2014-10-10 24610880012014 Subvencion per te nxitur punesimin (Paga) 604 Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 70% v bordi 2 D 25/9/14,nr prot 294/1,kontrate nr 52/2 dt 02.10.2014
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) FORUMI SHQIP.PER ALEANCE TE QYTETERIMEVE Tirane 560,000 2014-10-10 2014-10-10 25310880012014 Subvencion per te nxitur punesimin (Paga) 604 Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 70% v bordi 2 D 25/9/14,nr prot 294/1,kontrate nr 109/2 dt 01.10.2014
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) POETEKA Tirane 100,000 2014-10-10 2014-10-10 19710880012014 Subvencion per te nxitur punesimin (Paga) 604 Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 10% v bordi nr 1 dt 02.04.2013,vendim nr 2 dt 11.04.2013,kontrate nr 69/5 dt 30.05.2013,relacion nr 69/11 dt 03.10.2014,69/12 dt 11.02.2014
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) INSTITUTI PER PROGRES-ALBANIA Tirane 980,000 2014-10-10 2014-10-10 24910880012014 Te tjera transferta tek individet 604 Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 70% v bordi 2 D 25/9/14,nr prot 294/1,kontrate nr 232 dt 30.09.2014,
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) SHOQATA SHQIPTARE MARKETINGUT Tirane 1,190,000 2014-10-10 2014-10-10 25410880012014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT 604 Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 70% v bordi nr 2 dt 25.09.2014,kontrate nr 93/2 dt 01.10.2014
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) QENDRA E STUDIMEVE DHE ZHVILLIMEVE QSZH Tirane 770,000 2014-10-10 2014-10-10 26210880012014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa administrative 604 Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 70% v bordi 2 D 25/9/14,nr prot 294/1,kontrate nr 86/2 dt 01.10.2014
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) LAURETA PLEPI Tirane 79,850 2014-10-10 2014-10-10 24310880012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve 602 Agjen per mbesh e shoq civile sherbime,up nr 16 d t01.09.2014,ftese per oferte,fat nr 44 dt 25.09.2014,seri 6163944
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) SHOQATA "JETA E RE" Tirane 90,000 2014-10-10 2014-10-10 24410880012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve 604 Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 10% v bordi nr 1 dt 02.04.2013,vendim nr 1 dt 11.04.2013,kontrate nr 43/8 dt 17.04.2013,relacion nr 43/14 dt 06.10.2014,43/15 dt 06.10.2014
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) SHOQATA PER INTEGRIM DHE ZHVILLIM Tirane 2,030,000 2014-10-09 2014-10-10 25810880012014 Shpenzime te tjera transporti 604 Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 70% v bordi 2 D 25/9/14,nr prot 294/1,kontrate nr 51/2 dt 02.10.2014,
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) INST.STUDIMEVE PUBLIKE DHE LIGJORE Tirane 150,000 2014-10-10 2014-10-10 24510880012014 Udhetim i brendshem 604 Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 10% v bordi nr 1 dt 28.12.2011,kontrate nr 46 dt 19.01.2012,relacion nr 46/11 dt 06.10.2014,46/12 dt 06.10.2014
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) QENDRA PER ZHVILLIM KOMUNITAR Tirane 2,240,000 2014-10-09 2014-10-09 26310880012014 Uje 604 Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 70% v bordi 2 D 25/9/14,nr prot 294/1,kontrate nr 21/2 dt 02.10.2014,
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) SHOQATA "RESS-EGNATIA" Tirane 840,000 2014-10-07 2014-10-08 24810880012014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve specifike Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 70% v bordi 2 D 25/9/14,KON 105/2 D 30/9/14
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) SHOQATA "ARDHMERI PA VESE E DHUNE" Tirane 1,470,000 2014-10-07 2014-10-08 25210880012014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 70% v bordi 2 D 25/9/14,KON 35/2 D 30/9/14
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) INSTITUTI PER BASHKEPUNIM DHE ZHVILLIM Tirane 700,000 2014-10-06 2014-10-08 250108800120141 Shpenzime te tjera transporti Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 70% v bordi 2 D 25/9/14,KON 110/2 D 30/9/14
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) TAULANT MEHMETI Tirane 149,800 2014-10-06 2014-10-08 22310880012014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes Agjen per mbesh e shoq civile transport,up 15 d 29/8/14,pv 8/9/14,fat 8 d 8/9/14 s 7289709
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) AUTORITETI KOMUNIK.ELEKTRONIK.E POSTARE Tirane 2,000 2014-10-06 2014-10-07 26710880012014 Elektricitet Agjen per mbesh e shoq civile regjistrim domani,fat 125222454 d 14/8/14
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) INST. I POLITIKAVE PUBLIKE DHE PRIVATE Tirane 3,403,330 2014-10-06 2014-10-07 26110880012014 Elektricitet Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 70% v bordi 2 D 25/9/14,KON 125/2 D 1/10/14
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) QENDRA PER ZHVILLIM E INICIATIVE SOCIALE Tirane 1,050,000 2014-10-06 2014-10-07 25110880012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 70% v bordi 2 D 25/9/14,KONTR 62/2 D 2/10/14
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) RES PUBLICA Tirane 1,400,000 2014-10-06 2014-10-07 26510880012014 Shpenzime te tjera transporti Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 70% v bordi 2 D 25/9/14,KONTR 96/2 D 2/10/14
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) SHOQATA "RINALB" Tirane 1,050,000 2014-10-06 2014-10-07 26410880012014 Udhetim i brendshem Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 70% v bordi 2 D 25/9/14,KONTR 29/2 D 30/9/14