Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) All All 118,102,889.00 323 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 636 2014-08-08 2014-08-11 19910880012014 Paga baze - Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune Agjen per mbesh e shoq civile posta,fat 3148 d 26/7/14 s 12590875 qershor 2014
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) Q.SH. DREJTAVE NJERIUT Tirane 840,000 2014-08-08 2014-08-11 18810880012014 Paga baze - Shtesa page te tjera - Shtese page per vjetersi ne pune - Te tjera paga me kontrate Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 70% v bordi 172/1 D 21/7/14,KONTR 11 D 29/7/14
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) "S.O.S" Tirane 910,000 2014-08-08 2014-08-11 18710880012014 Paga baze - Te tjera paga me kontrate Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 70% v bordi 172/1 D 21/7/14,KONTR 39 D 1/8/14
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) KASTRIOT DROJA Tirane 12,000 2014-08-08 2014-08-11 20010880012014 Interesa huamarrje tjera afatgjate, nga sistemi bankar - Te dala, hua te tjera afatgjate nga sistemi bankar Agjen per mbesh e shoq civile cmontim,up 14 d 5/8/14,ft of 5/8/14,fat 13 d 6/8/14 s 5390426
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) FONDACIONI PER LIRI EKONOMIKE Tirane 560,000 2014-08-07 2014-08-08 18310880012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) - Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te veprave ujore Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 70% v bordi 172/1 D 21/7/14,KONTR 32 D 31/7/14
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) QENDRA "SFIDA" Tirane 560,000 2014-08-07 2014-08-08 17710880012014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 70% v bordi 172/1 D 21/7/14,KON 37 D 31/7/14
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) ALBANIAN LIFE QUALITY UNION ( A.L.Q.U) Tirane 560,000 2014-08-07 2014-08-08 18010880012014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera paisje zyre Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 70% v bordi 172/1 D 21/7/14,KON 34 D 31/7/14
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) SHOQ.SOROPTIMIST Tirane 700,000 2014-08-07 2014-08-08 17910880012014 Paga baze Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 70% v bordi 172/1 D 21/7/14,KON 35 D 31/7/14
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) SHOQATA "BLOOM" Tirane 910,000 2014-08-07 2014-08-08 18210880012014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 70% v bordi 172/1 D 21/7/14,KONTR 20 D 31/7/14
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) PER INTEGRIMIN DHE ZHVILLIMIN KOMUNITAR Tirane 630,000 2014-08-06 2014-08-07 16510880012014 Paga baze - Shtesa page te tjera - Shtese page per funksionin - Shtese page per kualifikimin - Shtese page per pune jashte orarit - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 70% v bordi 172/1 D 21/7/14,KONTR 25 D 30/7/14
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) QENDRA "ANTIONIO GRAMSHI" Tirane 350,000 2014-08-06 2014-08-07 17110880012014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 70% v bordi 172/1 D 21/7/14,KONTRATE 14 D 29/7/14
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) SHOQ.INSTITUTI PER MIREQENIE DHE AMBIENT Tirane 490,000 2014-08-06 2014-08-07 16910880012014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 70% v bordi 172/1 D 21/7/14,KONTR 21 D 30/7/14
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) FOND."MBESHTETJE PER MJEDISIN" Tirane 1,400,000 2014-08-06 2014-08-07 16410880012014 Subvencione per diference cmimi te tjera te ngjashme Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 70% v bordi 172/1 D 21/7/14,KONTR 24 D 30/7/14
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) Q.K.L.A QEND KOMB. LEVIZ. AMBIENTALISTE Tirane 1,540,000 2014-08-05 2014-08-06 15710880012014 Ilaçe dhe materiale mjeksore Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 70% v bordi 172/1 D 21/7/14,KONTR 6 D 25/7/14
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) QENDRA PER KULTURE DHE ZHVILLIM EUROPIAN Tirane 490,000 2014-08-05 2014-08-06 15510880012014 Paga baze Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 70% v bordi 172/1 d 21/7/14,kontr 10 d 25/7/14,
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) SHOQATA "ALBUS" Tirane 1,050,000 2014-08-05 2014-08-06 16110880012014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per kualifikimin - Shtese page per pune jashte orarit - Shtese page per pune ne turne te dyta dhe te treta - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 70% v bordi 21/7/14,KONTR 1 D 25/7/14,
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) QENDRA SHQIPTARE PER FILANTROPI Tirane 560,000 2014-08-05 2014-08-06 16210880012014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 70% v bordi 172/1 D 21/7/14,KONTR 22 D 30/7/14
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 756,660 2014-08-01 2014-08-01 15110880012014 Kancelari Agjen per mbesh e shoq civile paga korik 2014,list pagese 2014,np 13/12
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 10,200 2014-07-25 2014-07-29 14710880012014 Paga baze 602,Agjen per mbesh e shoq civile,UJI,KONTR 359577,FAT 1406-359577-1-1
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 2,311 2014-07-25 2014-07-29 14510880012014 Paga baze - Shtese page per kualifikimin - Shtese page per vjetersi ne pune 602,Agjen per mbesh e shoq civile,TEL,FAT QERSHOR 71810437 D 30/6/14,KLIENT 310001935655