Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) All All 118,102,889.00 323 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) SHOQATA "I.D.C" Tirane 360,000 2014-11-19 2014-11-20 30410880012014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 30%,VENDM 172/1 D 21/7/14,KONTR 4 D 25/7/14,
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) SHOQATA "BLOOM" Tirane 390,000 2014-11-19 2014-11-20 30310880012014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 30%,VENDM 172/1 D 21/7/14,KONTR 20 D 30/7/14,
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 65 2014-11-17 2014-11-17 30110880012014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna Agjen per mbesh e shoq civile tel,klient 310001935655,fat 718819629 d 30/10/14
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) ALEANCA KUNDER DISKRIMINIMIT LGBT Tirane 700,000 2014-11-12 2014-11-12 29310880012014 TVSH mbi mallrat dhe sherbimet brenda vendit Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 70% MIRATIM 29/10/14,KONTR 8/2 D 30/10/14,
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) QENDRA PER STUDIME SOCIALE E LIGJORE Tirane 2,380,000 2014-11-05 2014-11-06 25610880012014 Elektricitet Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 70% VENDIM 2 D 25/9/14,KONTR 97/2 D 16/10/14
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) QRG.TRIUM-QENDRA KERK.PER POL.PUBLIK Tirane 80,000 2014-11-05 2014-11-06 29010880012014 Elektricitet Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 10% VENDIM 2 D 11/4/13,KONTR 110/6 D 2/7/13
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) BANKA CREDINS Tirane 38,301 2014-11-05 2014-11-05 29210880012014 Elektricitet Agjen per mbesh e shoq civile DIETA M JASHTE,URDHER 3/11/14 N 373/1,TERHEQ ALTIN MJOLLI H 80328054B, 270EUROX 141.3LEK
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) BANKA CREDINS Tirane 111,071 2014-11-05 2014-11-05 29110880012014 Sherbime telefonike Agjen per mbesh e shoq civile DIETA M JASHTE,URDHER 4/11/14 N 374/1,TERHEQ ALTIN MJOLLI H 80328054B, 785EUROX 141.3LEK
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 697,397 2014-11-03 2014-11-03 28910880012014 Udhetim i brendshem Agjen per mbesh e shoq civile paga tetor 2014,list pagese 2014,np 13/13
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 6,000 2014-10-31 2014-10-31 28810880012014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune Agjen per mbesh e shoq civile pagese pas diplomatike a kananaj fat 17/10/14,list pagese 2014
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) KRAS TOURISM MANAGEMENT Tirane 25,200 2014-10-24 2014-10-27 28610880012014 Udhetim i brendshem Agjen per mbesh e shoq civile ,pritje,program 317 d 6/10/14,fat 642 d 10/10/14 s 13800642
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) BANKA CREDINS Tirane 4,233 2014-10-24 2014-10-27 28510880012014 Shpenzime per prodhim dokumentacioni specifik Agjen per mbesh e shoq civile ,KOMIS, URDHER 23/10/14
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) INFOSOFT OFFICE SHA Tirane 231,120 2014-10-21 2014-10-22 28410880012014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune Agjen per mbesh e shoq civile disbursime ,BL TONERA,UP 6 D 11/6/14,NJF 30/6/14,FAT 119791788 D 1/7/14,FH 9 D 20/10/14
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) MELOGRANO Tirane 12,550 2014-10-17 2014-10-20 27510880012014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune 1088001 Agjen per mbesh e shoq civile PRITJE,PROGRAM 317 D 6/10/14,FAT 362 D 9/10/14 S 16058163,164
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) AKSION PLUS Tirane 1,200,000 2014-10-15 2014-10-16 27710880012014 Paga baze - Shtese page per vjetersi ne pune Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 40% v bordi 2.4.13 k 3/2 D 25/6/14,URDHEWR DISB 1/6 D 13/10/14
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) QENDRA A.L.T.R.I Tirane 85,500 2014-10-15 2014-10-16 26810880012014 Shtese page per funksionin Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 10% v bordi N 1 D 11/4/13,KONTR 56/4 D 21/5/13
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) OUTDOR ALBANIA Tirane 910,000 2014-10-15 2014-10-16 25710880012014 Shtese page per funksionin Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 70% v bordi N 2 D 25/9/14,KON 80/2 D 7/10/14
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) QENDRA E ALEANCES GJINORE PER ZHVILLIM Tirane 700,000 2014-10-15 2014-10-16 25510880012014 Shtese page per funksionin Agjen per mbesh e shoq civile disbursime 70% v bordi N 294/1 D 25/9/14,KON 99/2 D 7/10/14
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 10,000 2014-10-14 2014-10-15 27610880012014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna Agjen per mbesh e shoq civile dieta,autorizim 318 d 6/10/14.list pagese 2014
  Mbeshtetje per Shoqerine Civile (3535) BANKA CREDINS Tirane 233,215 2014-10-15 2014-10-15 27810880012014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna Agjen per mbesh e shoq civile hotel,urdher 326 d 13/10/14,fat 9 10/14 per grand hotel excelsior limited mlte, 1620 eurox 141.6 lek