Para dhe Pushtet


Pozicioni :

Emri :

Ne Money and Power (One Stop Integrate Data Source) jane publikuar te dhena per pasurine, te ardhurat dhe shpenzimet e deklaruara nga funksionare te larte publik. Te dhenat jane sipas deklarimeve zyrtare te nje viti te caktuar apo deklarim fillestar perpara marrjes se detyres. Ne edo rast informacioni flet per daten e plotesimit te dokumentit per Inspektoratin e Larte te Deklarimit te Pasurive ILKDP. Vee subjektit ne deklarim perfshihen edhe persona te tjere pjesetare te familjes me detyrim ligjor per te deklaruar. Deklarimi vjetor karakterizohet nga informacioni per te ardhura te krijuara ne ate vit, pasuri te fituara gjate vitit ne fjale, sikurse shpenzime per te cilat subjektet kane detyrim ligjor per deklarim. Subjektet per te cilat ka informacion ne kete rubrike jane funksionare te larte publik: President, Anetare te Keshillit te Ministrave, Kryetare te Bashkive Kryesore, Perfaqesues te Parlamentit, Gjyqtare te Nivelit te Larte, Kryeprokuror dhe titullar te institucioneve te pavarura. Ky informacion behet i hapur dhe transparent, me qellim informimin e publikut mbi interesat ekonomike dhe pasurite e funksionareve te larte publik qe perfaqesojne dhe qeverisin ne vend. Te dhenat Money and Power jane te nderlidhura me te dhena te Open Corporates Albania per shoqeri biznesi qe jane pjese e deklarimit te nje subjekti individual. Per edo subjekt eshte dhene edhe numri i indeksit te dokumentit zyrtare te dorezuar prane ILKDP, dokument nga ku jane cituar te dhenat. AIS eshte organizata qe ka krijuar databazen Para dhe Pushtet.

Lista e subjekteve (Total: 128)

AllA B Ç D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z


Emer Subjekti Pozicioni Institucioni
Agron DUKA Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Alban ZENELI Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Albina DEDA Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Alfred PEZA Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Anila AGALLIU Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Aqif RAKIPI Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Arben AHMETAJ Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Arben ÇUKO Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Arben IMAMI Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Arben NDOKA Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Arben RISTANI Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Arbjola HALIMI Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Ardjan TURKU Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Armando PRENGA Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Armando SUBASHI Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Arta DADE Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Artan GAÇI Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Artur BUSHI Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Asllan DOGJANI Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Astrit PATOZI Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Bedri HOXHA Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Bedri MIHAJ Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Ben BLUSHI Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Besnik DUSHAJ Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Blendi KLOSI Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Bujar DERVENI Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Bujar KLLOGJRI Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Damian GJIKNURI Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Dashamir KAMBERI Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Dashamir PEZA Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Dashamir SHEHI Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Dashamir TAHIRI Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Ditmir BUSHATI Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Edi RAMA Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Edlira ÇEKREZI Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Edmond SPAHO Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Eduard HALIMI Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Eduard SELAMI Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Eduard SHALSI Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Eduart BEJKO Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë